• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

PROSINAC 2022.
PUSČPSN
5
1518
1921232425
262728 
       

Novosti

FOKUS GRUPA

Nakon uspješno provedene ankete u sklopu projekta Nevidljiva Močvara idemo korak dalje. Trebaju nam dobrovoljci za fokus grupu s kojom će voditelj istraživanja održati razgovor u prostorijama kluba Močvara i s prikupljenim informacijama zaključiti cijeli proces. Sve što trebate napraviti je javiti se na mail manuel.manzin@gmail.com i sastati se s voditeljem istraživanja kako bi kroz razgovor dali svoje mišljenje i feedback. S tim informacijama klub može unaprijediti svoj program te se može nastaviti razvijati u pravom smjeru i zato nam je vaše mišljenje jako bitno. Nevidljiva Močvara te zove!

: 08.11.2019.


MOČVARNI LABORATORIJ: RADIONICA IZRADE ZMAJEVA

MOČVARNI LABORATORIJ: RADIONICA IZRADE ZMAJEVA

Ovaj vikend u sklopu Močvarnog laboratorija organiziramo Radionicu izrade zmajeva! Radionica je namijenjena svim zainteresiranim osobama uzrasta 16+ i u potpunosti je besplatna. Više: 22.10.2019.


ANKETA

ANKETA

U sklopu projekta "Nevidljiva Močvara" provodimo istraživanje publike kako bi vam i u budućnosti mogli nuditi kvalitetan sadržaj i kako bi kontinuirano mogli unaprijeđivati naše usluge. Izdvoji par minuta svog vremena da nam u tome i pomogneš. Hvala ti puno i vidimo se u Močvari! Više

: 20.07.2019.


NATJEČAJ ZA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE

NATJEČAJ ZA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE

Zanima te organizacija kulturnih događaja? Briješ na produkciju, promociju, marketing? Želiš pisati i razvijati projekte u kulturi i naučiti kako funkcionira nezavisna kulturna scena? Želiš zaviriti u svakodnevni život jedne udruge u kulturi? Prijavi se na naš natječaj za stručno osposobljavanje do 20. svibnja i postani naš novi kolega! Više na mochvara.hr/sor.

: 08.05.2019.


GRIMIZNA LAGUNA - NOVA KNJIGA STRIPOVA IGORA HOFBAUERA I JONATHANA BOUSFIELDA U PRODAJI

GRIMIZNA LAGUNA - NOVA KNJIGA STRIPOVA IGORA HOFBAUERA I JONATHANA BOUSFIELDA U PRODAJI

U izdanju URK i kluba Močvara te izdavačke kuće UPI2M BOOKs se pojavila knjiga stripova Grimizna Laguna. Smješten u prekrasnom izoliranom zaljevu, turistički kompleks Grimizna laguna izbirljivom suvremenom turistu nudi sve što bi mogao poželjeti: pješčanu plažu, dobro opremljeno odmaralište, orkestar, park s divljim životinjama, pa čak i vlastito groblje. Svašta se može dogoditi na takvom mjestu. Saznaj više na mochvara.hr/grimiznalaguna.

: 06.05.2019.


NEVIDLJIVA MOČVARA TE ZOVE!

NEVIDLJIVA MOČVARA TE ZOVE!

Želiš upoznati kul glazbenike i druge umjetnike i popiti pivu s njima? Saznati kako funkcionira tvoj omiljeni klub Močvara, tko su ljudi koji ga vode i zašto baš to rade? Ili se možda želiš uključiti i u rad kluba ili čak napraviti svoj vlastiti program u njemu? I pritom naučiti neke zanimljive vještine kao što su tehnička strana cijele priče, bukiranje izvođača, promocija programa… Nevidljiva Močvara te zove da zaviriš iza kulisa kulturnih događanja kroz niz neformalnih druženja s glavnim akterima naših programa i nama koji vodimo klub. Ako te zanimaju izložbe, kazalište, film, koncerti, književnost i različite radionice - javi nam se na mail nevidljiva@mochvara.hr. Napiši samo da se želiš uključiti, a mi ćemo ti javiti kada se događaju naše uzbudljive nevidljivomočvarske akcije… Vidimo se u Močvari!

: 03.05.2019.


Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.