• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

SRPANJ 2020.
PUSČPSN
4
1011
13141516171819
20212223242526
2728293031  
       

ProgramNEDJELJA 10.03.2013. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00

AVANT FREAK PUNK JAZZ KONCERT

ICONOCLAST (SAD)


upad: 0 KN

Cijene pića u Močvari su povoljne. Pivo već od 12 kuna, chekiraj cjenik.ICONOCLAST (SAD)
www.iconoclastnyc.com
Nakon 11 godina u Močvaru se vraća simpatičan duo iz New Yorka kojeg čine Julie Joslyn i Leo Ciesa, oboje multiinstrumentalisti koji zvuče kao da ih je više od dvoje. Koristeći saksofon, violinu i bubnjeve u kombinaciji s elektronskim zvukovima stvaraju intenzivnu, uzbudljivu glazbu uz dozu improvizacije i bez stilskih ograničenja. Muziku stvaraju od 1987. godine, a na koncertima po raznim klubovima Amerike, Kanade i Europe sigurno nikoga nisu ostavili ravnodušnima. Svakako ih provjerite ovu nedjelju i okustite dah autentične njujorške avangarde.

"If your ears have been begging for something different, it's time to check out Iconoclast. A vibrant duo consisting of Julie Joslyn and Leo Ciesa . . . With their film noir visuals, irreverent humor and fabulously devious imaginations, Iconoclast is a group deserving of its name."
--All About Jazz--New York

NEVEN KRAJAČIĆ: "SOLO" (Zagreb)
''SOLO'' je solo projekt Nevena Krajačića, bubnjara i perkusionista free-impro grupe BRIO.
Radi se o koncertu za jednog izvodača koji koristeći se metodom slobodne improvizacije pokušava svirati glazbu na jednoj ćineli. Neven korijene vuče iz punk, hard-core, noise-rock zagrebačke scene te se već godinama bavi više-manje isključivo free-impro glazbom. Svirao je na svim relevantnim domaćim festivalima suvremene alternativne glazbe (NO Jazz festival, Žedno uho festival, Sine linea, Improspekcije...), a za rad u bendu BRIO dobio je pohvalne kritike od Eugenea Chadbournea na All Music-u.

FRANJO GLUŠAC (Zagreb)
Kao entree koncertu na nastupiti će Franjo Glušac sa setom instrumentalnih skladbi prilagođenih za akustičnu gitaru na tragu American primitive guitar estetike, a na repertoaru će se naći i nekoliko zimzelenih standarada u Franjinoj rudimentarnoj izvedbi, a možda i koja slobodna improvizacija. 

više na facebooku

Slični događaji

PON 10.08INDIE FOLK GIG: DAUGHTER Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.