• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

PROSINAC 2022.
PUSČPSN
5
1518
1921232425
262728 
       

ProgramSUBOTA 08.09.2012. • VRATA 20:00 • POČETAK 20:00

DVODNEVNO NAVODNJAVANJE MOČVARE

TURBINA - TURBO TRIBINA & MUR-DU-SON , ŠTALA BY MARIO KOVAČ + NIGHT ON MY SIDE BY DJ PER LE CLER


upad: 0 KN

Reminder: Vikendom imamo snižene cijene pića.U sklopu dvodnevnog navodnjavanja Močvare, nudimo vam jedinstveni glazbeno-scenski užitak!

Predjelo će biti Turbina na temu znakovnog jezika, jezika kojim se služe gluhe i nagluhe osobe a koji je nalik nekoj čudnoj kombinaciji plesa i pantomime. Naši gosti su glumci kazališta Dlan koji će vam predstaviti znakovni jezik i odgovoriti na sva vaša potencijalna pitanja o istome, kao i o svijetu tišine koji ih okružuje.

Glavno jelo će biti koncert francuskog benda Mur De Son (u prijevodu: zvučni zid) sastavljenog od gluhih glazbenika koji sviraju komunicirajući isključivo pogledima i šestim čulom dok pjevač (!!!) benda tekstove pjesama pokazuje na znakovnom jeziku. Uistinu jedinstvena prilika da vidite (i čujete!) ovako originalni bend.
Više informacija:
www.mur-du-son.fr/
www.youtube.com/watch?v=dGGxey5lgrk
www.youtube.com/watch?v=k00ZvTIEMXw&feature=related

Desert je na samom kraju besplatni party na 2 (slovima: dva) floora:

ŠTALA BY MARIO KOVAČ
Mario Kovač će puštati svakakvu, uglavnom glasnu glazbu sa ciljem da nakon godina i godina izlaganja njegovoj torturi i sami oglušite da počnete učiti znakovni jezik iz potrebe a ne iz znatiželje!

NIGHT ON MY SIDE BY DJ PER LE CLER
Nova (13.!) sezona indie/alter-rock programa koja će vas natjerati da plešete do ranih jutarnjih sati uz uvijek prisutne rock klasike (Velvet Underground, Talking Heads, David Bowie, The Smiths, The Cure, Blondie, Ramones, ...) preko standarnih hitova (The Strokes, Franz Ferdinand, Kaiser Chiefs, The Killers, Yeah Yeah Yeahs, Interpol, Bloc Party, ...) sve do hitova s početka 21. stoljeća (Hot Chip, Klaxons, The Knife, MGMT, Vampire Weekend, Florence & the Machine, ...).

Raspored:
20:00 TURBINA - TURBO TRIBINA & MUR-DU-SON
23:00 ŠTALA BY MARIO KOVAČ + NIGHT ON MY SIDE BY DJ PER LE CLER

[event @ facebook]
 

Slični događaji

ČET 29.12INDIE EMO NAOČALE: TROPHY JUMP, OSOT​Ö​GARI Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.