• A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

PROSINAC 2019.
PUSČPSN
238
910111215
16171822
2324252629
30     

ProgramPONEDJELJAK 11.05.2015. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 100/120 KN

HARDCORE KONCERT

COMEBACK KID (Kanada), BANE (SAD), MY IRON LUNG (SAD), WORLD EATER (Njemačka), CARTOGRAPHS (Danska)


Upad u pretprodaji: 100 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 120 KN

Ulaznice u pretprodaji potražite u ZgGringo Shopu, Bosiljevska 51.COMEBACK KID (Kanada)
Web: comeback-kid.com, Wikipedia, Facebook, Twitter, Last.fm, Discogs, YouTubeDeezer

Jedan od najvažnijih hardcore bendova današnjice koji ne treba posebno predstavljati. Comeback Kid je nastao 2000. u Winnipegu i od tada objavio 5 studijskih albuma i odradio velik broj koncerata diljem svijeta. Karakterističnog zvuka, koji se može opisati kao savršena kombinacija težine modernog hardcorea i melodičnosti skate punk zvuka '90-ih, Comeback Kid su se u svega nekoliko godina popeli na sam vrh svjetske hardcore scene. Ove su godine izdali dugo očekivani album "Die Knowing" u sklopu čije promocije se već drugi puta vraćaju u Europu, sada i u Zagreb. Nakon genijalnog nastupa davne 2009. godine, vraćaju se u Močvaru i ni ovaj put ne očekujemo ništa manje.

BANE (SAD)
Web: equalvision.com/artist/Bane, Wikipedia, FacebookLast.fm, Discogs, Deezer

Legendarni Bane također je svima poznato ime u hardcore krugovima. Nastali 1995. u Worcesteru pored Bostona, jedan su od važnijih bendova popularne bostonske "straight edge" hardcore scene. Iza sebe imaju 4 studijska albuma i velik broj koncerata i turneja. Ove su godine izdali odličan album "Don't Wait Up" koji je ujedno potvrđen i kao posljednji Baneov album ikada. Nakon ovogodišnje europske turneje i nastupa na Punk Rock Holidayu i Fluff Festu, vraćaju se, što je moguće, na svoju posljednju europsku turneju u sklopu koje će prvi puta u svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri nastupiti u Zagrebu. Ovakva prilika se ne propušta.

MY IRON LUNG (SAD)
Web: myironlungband.tumblr.com, Wikipedia, Facebook, Twitter, Last.fm, DiscogsBandcamp, Deezer

My Iron Lung je nastao 2010. u San Diegu od strane članova bendova kao što su A Better Hope Foundation, Heritage i Crowne Hill. Njihov bi se zvuk najlakše mogao opisati kao post-hardcore/screamo kombinacija, a moglo bi ih se usporediti s bendovima poput Caravels ili State Faults. U Zagreb nam dolaze u sklopu promocije svog prvog studijskog albuma "Relief" koji je izašao ovog ljeta.

WORLD EATER (Njemačka)
Web: Facebook, Last.fm, DiscogsDeezer

World Eater dolazi iz Saarbrückena i osnovani su 2009. godine. Bend karakterizira klasičan New York Hardcore zvuk, kratke pjesme i brzi ritmovi. Iza sebe imaju jedan studijski album "Wormfest" izdan 2013. godine, te jedno 7'' i jedno demo izdanje. Pridružuju se Comeback Kidu, Baneu i My Iron Lungu na europskoj turneji i u Zagreb nam donose svoju dozu žestokog zvuka. 

CARTOGRAPHS (Danska)
Web: Facebook, Bandcamp

Mladi melodični hardcore bend iz Kopengahena. Za fanove Counterparts, More Than Life, Climates, Napoleon...

Klub Močvara nije organizator koncerta. Za dodatne upite javite se na sea.of.trees.kc@gmail.com (Tomislav Crnković).

više na facebooku

Više na Last fm

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.