• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

RUJAN 2021.
PUSČPSN
345
81112
30   
       

ProgramSUBOTA 18.09.2021. • VRATA 11:00 • POČETAK 11:00 • KRAJ 12:30

MALA KULTURNA SCENA ZA DJECU – PRIČA O KUTIJI

Mjesto događanja: Močvarna terasa


upad: 0 KNMALA KULTURNA SCENA ZA DJECU – PRIČA O KUTIJI

Autonomni kulturni centar Attack i Kazalište sjena Trpistih pozivaju vas na prijavu za radionicu - priča o kutiji, koju provodimo kroz program Male kulturne scene za djecu. Radionica će se održati 18. rujna od 11 sati na terasi kluba Močvara, Trnjanski nasip b.b. Radionice su besplatne, a prijaviti svoje dijete možete ispunjavajući kratki upitnik na linku zaključno sa 17.09.2021. u 12.00 sati
Sve dodatne upite šaljite na: kazaliste.tripstih@gmail.com.

Radionica je osmišljena tako da svako dijete izabere jednu kratku priču koju će izvući iz kutije. Nakon što međusobno pročitaju izvučene priče, djeca će napraviti, oslikati pokretnu slikovnicu - nalik verglu, smještenu u kutiji.
Kako čitaju priču tako vrte slike koje su oslikali, koje opisuju priču i smještene su u kutiji. Ovom tehnikom djeca stvaraju kao rezultat svoj mali pripovjedni teatar.
Trajanje radionice je 1,5 h
Radionica je namijenjena djeci od 7-15 god.
Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra u suradnji s Močvarinim dnevnim boravkom.

TRIPSTIH

Iz kazališta sjena Ikako-Nikako, u listopadu 2013, godine, nastala je kazališna skupina Tripstih. Tripstih čine: Ives Buljan Gladović (Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Tripstih), Petra Bokić (Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Crveni nosovi, Tripstih), Antonela Klemenčić (Ikako Nikako, Skaska, Tripstih).
Tripstih se bavi istraživanjem svjetla i sjene kroz grafoskopske projekcije i ostale izvore svjetla. Tripstih je kazalište sjena za djecu i odrasle. Održavamo radionice dramskog, kreativnog i lutkarskog karaktera. Kazalište Tripstih iza sebe ima niz multimedijalnih projekata, neki od njih su likovno oblikovanje i scenografija. Autor je i organizator Festivala Grafoskopa.

Program Autonomnog kulturnog centra, financijski je podržan od Ministarstva kulture i medija republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.