• A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

SVIBANJ 2020.
PUSČPSN
13
25
       

ProgramČETVRTAK 27.06.2019. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 40 KN

METAL GIG

EMPIRE OF HELL (Rijeka), HELLION (Split), NEKROINVERTED (Zagreb)


upad: 40 KNEMPIRE OF HELL (Rijeka)
Web: Facebook

Empire of Hell je symphonic black metal bend antikršćanske tematike s fantasy elementima. Od 2014. godine, kada je bend osnovan, do početka 2019. godine radilo se na konceptu i audio-vizualnim idejama. U veljači 2019. sve je privedeno kraju i održan je prvi samostalni koncert. Do sada su izdana dva singla: Desecrated Empire i Temple of Satan. Godine 2018. glavni osnivač benda, songwriter i bubnjar Hell Antichrist, okuplja ostale članove: Morbid (vocals), Sargas (guitar), Abaddon (bass). Na ovom koncertu promoviraju live album "Desecrated Empire".

HELLION (Split)
Web: Facebook

Hellion je stari splitski death/thrash bend koji od 2004. baštini zvuke njemačke, brazilske i američke škole metala. Nakon debitantskog promo singla ''Venom Of Hate'' iz 2006. i koncertne promocije u Klubu Kocka (ZloSTavljanje), bendu se na mjesto gitarista pridružuje Tisha (Forsworn, Đubrivo, Stimulans) i na splitskim Prokurativama osvajamo gitarijadu, te započinje snimanje prvog EP-a u studiju "Tetrapak" na kojem se bendu kao gost pridružuje Bat Connan iz legendarnog "Evil Blood"-a. U međuvremenu su odradili veći broj nastupa uključujući otvaranje koncerta kanadskim deatherima "Quo Vadis" u Splitu.

Od 2011. okrećesu se radu na autorskom materijalu i prestaju s koncertnim aktivnostima sve do 2019., kad se okupljaju u izvornoj postavi povodom 15. godišnjice djelovanja zahvaljujući "Empire of Hell"-u i njihove koncertne promocije nadolazećeg albuma.

NEKROINVERTED (Zagreb)
Web: Facebook, web-site

Zagrebački kawaii black/death/doom metalci ponovno izlaze iz ormara i donose nam novu porciju ludila (i kolača) sa svojom energičnom svirkom, neobičnim performansom i outfitima kojima je mjesto u modnim kolekcijama za proljeće/ljeto 2019. Jesmo spomenuli da će biti kolača?

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.