• A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

SVIBANJ 2020.
PUSČPSN
13
25
       

ProgramPETAK 22.03.2019. • VRATA 21:00 • POČETAK 22:00 • UPAD 40/50 KN

METAL PUNK KONCERT

MORTAL KOMBAT (Srbija), NEKROINVERTED (Zagreb), BRUNHILDA (Sesvetski Kraljevec), TETA MIKSETA (Donji Miholjac/Zagreb)


upad u pretprodaji: 40 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 50 KN

Ulaznice u pretprodaji potražite u Dirty Old Shopu, Tratinska 18.

Online ulaznice: Dirty Old ShopDOSTAVA ZVUKA PREDSTAVLJA:

MORTAL KOMBAT (Srbija)
Web: mortalkombatbend.com, YouTube

Autentični beogradski metal punkeri Mortal Kombat stižu u Zagreb 22. ožujka kada će u Močvari koncertno predstaviti novi album te proslaviti 10 godina postojanja.

Od osnutka 2009. godine poklonike su stjecali svojim sirovim i tvrdim zvukom uz provokativne i direktne tekstove o modernom društvu uvijek u funkciji satire. U diskografiji broje tri studijska i jedan live album, a uoči zagrebačkog koncerta svjetlo dana ugledat će i novo izdanje, već najavljeno singlovima "Rijaliti" i "Papučar".

"Tim albumom zaokružujemo 10 godina postojanja našeg benda. Album će biti žanrovski jako šaren i šizofren, od brzih metal rifova do rokenrol balada." – najavljuje frontmen benda Kriki.

Iz opusa kao stvorenog za moshpit izdvajaju se hitovi "Nemoj biti emo", "Seljačka buna", i "Devedesete", dok ih "Evrovizija" inspirira na sada već dugovječnu tradiciju organiziranja tzv. Antievrovizije, koncerta kojim svake godine izražavaju svoj stav i kritiku spram popularnog fenomena današnjice. Njihova obrada pjesme "Mala" benda Brkovi ne samo da im je priskrbila više od dva milijuna pregleda, već ih je uz spotovske pojave legendi Mikija (Six Pack), Dr. Popa (Atheist Rap), Shamse 69 (Brkovi) i mnogih drugih, sasvim zasluženo svrstala u sam vrh regionalne alternative čiji se live nastupi ne smiju propustiti.

Support:
NEKROINVERTED (Zagreb)

+ after party by BRUNHILDA (Zagreb) & TETA MIKSETA (Zagreb)

Klub Močvara nije organizator događaja. Za dodatne upite javite se na dostava.zvuka@gmail.com.

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.