• A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

SVIBANJ 2020.
PUSČPSN
13
253031
       

ProgramSRIJEDA 09.04.2014. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:30 • UPAD 95/115 KN

MOČVARA & METALSOUND MUSIC PREDSTAVLJAJU

GOD IS AN ASTRONAUT (Irska)


Upad u pretprodaji: 95 KN, na dan koncerta na blagajni kluba: 115 KN

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Maldoror, Lopašićeva 3; Dirty Old Shop, Tratinska 18; Rockmark, Berislavićeva 13; Dallas Music Shop Zagreb, Tkalčićeva 7; Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a; Dallas Music Shop Split, Narodni trg 14; Dallas Music Shop Zadar, Široka ulica 2, Dallas Music Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4.Zbog nešto slabije prodaje karata od očekivanog, odlučeno je, u dogovoru s bendom, da se koncert iz Tvornice kulture preseli u Močvaru. Za one koji su već kupili svoju ulaznicu ova promjena ne znači apsolutno ništa jer kupljene ulaznice vrijede i za novo mjesto održavanja.

Onima koji kupnju tek planiraju skrećemo pozornost na to da je zbog novonastale situacije preostali broj ulaznica u prodaji bitno manji. Podsjetimo da ulaznice za koncert ovog kultnog post rock benda možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 95 kn, a cijena na dan koncerta na blagajni kluba (ukoliko ih ostane) je 115 kn.

GOD IS AN ASTRONAUT (Irska)
www.superadmusic.com/god
http://god-is-an-astronaut.bandcamp.com/
Dvije godine nakon koncerta u prepunoj dvorani Jedinstva, jedan od najvećih post rock bendova svih vremena vraća se u Zagreb! Iako su nam u goste posljednjih godina dolazila mnoga velika imena ovog žanra, upravo su God Is An Astronaut izazvali nezapamćen interes publike. Nakon što su oduševili sve prisutne svojim audiovizualnim spektaklom, te praćeni sjajnim medijskim reakcijama, bilo je jasno da je njihov povratak u Hrvatsku neminovan. Prvu (ujedno i pravu) priliku za ponovni susret donijelo je izdavanje njihovog novog, šestog studijskog albuma - "Origins". Bezrezervno hvaljen od strane kritike, "Origins" je još jedno u nizu malih remek djela kojim God Is An Astronaut učvršćuju svoju poziciju na vodećem mjestu post rock scene, ali i nastavljaju s unošenjem inovacija u svoj zvuk kako bi izbjegli stagniranje. Tijekom svoje, sada već 12 godina duge karijere, God Is An Astronaut su osvojili izuzetno širok krug publike pa se među njihove štovatelje jednako svrstavaju ljubitelji elektronske glazbe, one ambijentalne ili pak heavy metala. Njihova atmosferična i izuzetno emocionalna glazba, očito je ujedinila različite ukuse i na taj način dodatno dokazala svoju jedinstvenost. Stoga sa velikim zadovoljstvom na ovaj izuzetan glazbeni događaj možemo pozvati sve one koji su bili dio magije prošlog koncerta, kao i one koji tek otkrivaju svu ljepotu glazbenog opusa ovih neponovljivih Iraca. Budite uvjereni da vas čeka nezaboravno iskustvo.

Dodatni upiti na bobo@metalsoundmagazine.com.

više na facebooku

Više na Last fm

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.