• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LIPANJ 2021.
PUSČPSN
1
28    
       

ProgramUTORAK 17.06.2014. • VRATA 20:00 • POČETAK 20:30 • UPAD 100/120 KN

MOČVARA & METALSOUND MUSIC PREDSTAVLJAJU

CROWBAR (SAD), KATRAN (Zagreb), MONOX (Rijeka)


Upad u pretprodaji: 100 KN, na dan koncerta na blagajni kluba: 120 KN

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Maldoror, Lopašićeva 3; Dirty Old Shop, Tratinska 18; Rockmark, Berislavićeva 13; Dallas Music Shop Zagreb, Tkalčićeva 7; Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a; Dallas Music Shop Split, Narodni trg 14; Dallas Music Shop Zadar, Široka ulica 2.CROWBAR (SAD)
Web: Wikipedia, Facebook, Twitter, Last.fm, Discogs, YouTube, Bandcamp, SoundCloud, Deezer

Da 13 nije uvijek nesretan broj, sigurno će se složiti mnogobrojni obožavatelji kultnog benda Crowbar. Naime, upravo je toliko godina prošlo od njihovog prvog i, za sad, jedinog nastupa u Hrvatskoj. Ali udružene snage Metalsound-a i Močvare pobrinule su se da višegodišnja nastojanja konačno urode plodom i da se ovi bogovi teških riffova ponovo ukažu pred domaćom publikom. Teško je pronaći dovoljno epiteta da se opiše uloga i status ovog iznimnog benda u povijesti underground glazbe. Njihov spor, dubok, težak i turoban glazbeni izričaj smatra se jednim od vrhunaca iznimno kvalitetne i, za ekstremnu glazbu, bitne scene u New Orleansu te je postao inspiracija za mnogobrojne bendove širom svijeta zasnovane na njihovom zvuku.

Osnivač i glavna figura benda – Kirk Windstein do nedavno je bio i član slavnih Down, ali se odlučio u potpunosti posvetiti svom matičnom bendu kako bi se mogao fokusirati na ono što slijedi. A slijedi im zasigurno sjajna budućnost jer Crowbar upravo ove godine slave čak 25 godina postojanja, a tik pred zagrebački nastup izlazi im i novi album "Symmetry in Black".

Nesumnjivo će ovaj dugoočekivani ponovni nastup Crowbar izazvati veliki interes svih ljubitelja sludge / doom / stoner metala i kao takav predstavljati jedan od najznačajnijih žestokih koncerata godine. 

KATRAN (Zagreb)
Web: Facebook, Last.fm, Bandcamp

MONOX (Rijeka)
Web: Facebook, Last.fm

Satnica:
20:00 vrata
20:45 MONOX
21:30 KATRAN
22:30 CROWBAR

Dodatni upiti: bobo@metalsoundmagazine.com.

Najave u medijima: Cmar-net, Mixer.hr, Muzika.hr, Port.hr, Pot lista, Ravno do dna, SoundguardianTportal, Terapija.net, Zagrebinfo.net, Ziher.hr

Event @ Facebook

više na facebooku

Više na Last fm

Slični događaji

ČET 03.03BLACK METAL GIG: REVENGE, MISTHYRMING, ULTRA SILVAM, EMBRACE OF THORNS Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.