• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

PROSINAC 2022.
PUSČPSN
5
1518
1921232425
262728 
       

ProgramSUBOTA 23.07.2022. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00

MOČVARNA AKADEMIJA: INDIE EMO NAOČALE

THE MARSHMALLOW NOTEBOOKS (Zagreb), ČUVARKUĆA (Osijek)


upad: 0 KNU nedostatku događanja u ljetnom Zagrebu, uprava Indie emo naočala odlučila je zasukati rukave na svojoj majici kratkih rukava i upriličiti nezavisnorokersko okupljanje kakvo se ne pamti - samo za vas će svoje instrumente zasvirati The Marshmallow Notebooks i Čuvarkuća!

THE MARSHMALLOW NOTEBOOKS (Krapina)
Web: Bandcamp

Matija Habijanec ili, kako ga prijatelji zovu, The Marshmallow Notebooks, krapinski je kantautor, bard nezavisnog rocka i hrvatski Mac McCaughan. Obzirom da je čovjek na Sceni prisutan još od stoljeća sedmog, suvišno je trošiti internet na duge najave jer ionako svi znaju sve, pa ćemo samo podsjetiti da već četiri godine nije samostalno nastupao u Agramu (ako ne računamo njegove kultne antikoncerte) a gost Indie emo naočala nije bio još od 2014., tako da nas njegovo ponovno ukazanje nemalo veseli!

U međuvremenu, poslušajte ga na svim streaming platformama koje drže do sebe i nadajte se da će 2022. biti godina u kojoj će konačno objaviti dugo najavljivani LP "Destruction". Bez pritiska, Matija...

ČUVARKUĆA (Osijek)
Web: Bandcamp

Uprava Indie emo naočala nerijetko surfa internetom, zgraža se nad time što čuje i sebi u bradu mrmlja kako mladi više ne sviraju nezavisni rock te kako je nekad sve bilo bolje. Srećom, postoji grupa Čuvarkuća! Da parafraziramo najavu za njihov prošli zagrebački nastup, riječ je o "slacker rock projektu Hrvoja Dešića iz osječkih Harvo Jay, a album prvijenac 'Curino Cvijeće' najavljen je singlovima 'Gladiole', 'Uvijek umoran' i 'Meke Ruke'".

Uglavnom, ako vam kao pravom/oj slackeru/ici nedostaje radne etike, također mislite da je nekad sve bilo bolje i volite *opušteni* nezavisni rock, Čuvarkuća je bend koji morate čuti.

Koncert se održava u sklopu projekta "Močvarna akademija" kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Zajedno do fondova EU. Više o Močvarnoj akademiji saznaj na www.mochvara.hr/akademija.

više na facebooku

Slični događaji

SUB 10.12BALKAN ROCK: DJ KNEŽA Više
PET 30.12VRELO ZVUKA: CINKUŠI Više
NED 24.09POST METAL KONCERT: GOD IS AN ASTRONAUT Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.