• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

RUJAN 2021.
PUSČPSN
345
81112
30   
       

ProgramNEDJELJA 30.05.2021. • VRATA 17:00 • POČETAK 17:00 • KRAJ 22:00 • UPAD 30 KN

MOČVARNI DNEVNI BORAVAK: BENEFIT ZA CENTAR KEY

MARTIN LADIKA I LEO HRS (Zagreb), EXOTIC POLE DANCE BY ELIZABETA RUDMAN (Zagreb), SARA RENAR (Zagreb), PLES SA SVIJEĆAMA BY PETRA (Zagreb), FIRE SHOW BY PETAR MACUKIĆ (Zagreb), FIRE SHOW BY QUIS IGNIS (Zagreb)


upad: 30 kn

Rezervacije: centarkey@gmail.comPozivamo vas na humanitarni program u sklopu Močvarnog dnevnog boravka na kojem će se prikupljati sredstva za rad Centra za zaštitu životinja i prirode "Key" - udruge za zaštitu životinja i prirode te utočišta za male životinje.
Uz sigurnu distancu i sve epidemiološke mjere, pridružite nam se na radionici i glazbenom programu čiji će prihod od ulaznica biti doniran utočištu za životinje Centar Key.

Zbog epidemiološke situacije, broj posjetitelja je ograničen te su obavezne rezervacije ulaznica na mail: centarkey@gmail.com. U mailu navedite za koji se dio programa prijavljujete - za cijeli program ili određenog izvođača/icu.

Preporučena minimalna donacija za upad je 30 kn, a sav prihod bit će doniran utočištu Centar "Key".

Osim glazbenog programa, očekuje vas i radionica eko folije, fireshow, svježe skuhana zdrava hrana za sve posjetitelje koju će pripremiti kolektiv "Hrana! a ne oružje", te promocija brošure "Zašto udomiti starijeg psa?".

PROGRAM:
17:00 - 17:30 Radionica EKO folije, vode Maja Flajsig i Leo Hrs
18:00 - 18:45 MARTIN LADIKA I LEO HRS (Zagreb) - akustični duo
19:00 - 19:30 Pauza za hranu + promocija brošure "Zašto udomiti starijeg psa"
19:45 - 19:50 ELIZABETA RUDMAN (Zagreb) - exotic pole dance performans
20:00 - 20:30 MINDNOTE (Zagreb) - dark electro/post rock
20:45 - 21:15 SARA RENAR (Zagreb) - experimental/indie/pop
21:30 Fireshow by: QUIS IGNIS (Zagreb), PETRA (Zagreb), PETAR MACUKIĆ (Zagreb) (performans ispred kluba)

DETALJNIJE O PROGRAMU:

MARTIN LADIKA I LEO HRS (Zagreb, akustični duo)
"Martin Ladika šegrt je stvaralačkih zanata. Prija mu riječju i zvukom tvoriti stvarnost, stoga prebiranjem žica i uprezanjem grla, pluća i stomaka, prizvane strune glavo srčanog vrtloga plete u višeslojne doživljaje ponekad nazvane pričom ili pjesmom. U jednu ruku pjesnik, u drugu povjetarac, u treću kriška kruha i zgaženi mravac. Od nedavno te je strune počeo povlačiti u društvu još jednog gorskog povjetarca, pećinske pečurke iliti rasplesanog lava, Lea Hrsa. Počelo je to glasovima umirućeg drveća s obala utrnule rijeke, no ubrzo se usmjerilo pticama u još zelena brda. Pjesmama ta igra mnogo prija i oduševljene su da će ih se uskoro čuti novorascvale u obogaćenom tkanju! Drugim riječima i trećim, svirat će vam Martin i Leo autorski materijal."

EXOTIC POLE DANCE BY ELIZABETA RUDMAN (Zagreb)
Elizabeta Rudman, magistra je kineziologije, prvakinja Hrvatske u plesu i sportu na šipci od 2013., neporažena prvakinja Hrvatske u uličnom vježbanju od 2014. te nositeljica dva državna rekorda u street workoutu. Vanjska je suradnica Agencije za odgoj i obrazovanje, internacionalna Pole Battle šampionka 2015.-e, i polufinalistica Supertalent showa 2017. Studio Elixir Fitness je osnovala 2018. godine s ciljem da ženama omogući druženja u sredini bez predrasuda i diskriminacije kroz revolucionarne fitness programe koje potpuno transformiraju um, duh i tijelo. U Močvari će nam prezentirati exotic pole dance.
Sve detalje o Elizabeti i njezinom radu možete pročitati ovdje.
Bacite oko na njezin YouTube kanal.

MIND NOTE (Zagreb, dark electro/post rock)
Mind Note je autorski bend iz Zagreba osnovan početkom 2019. godine. Bend čine četvero dugogodišnjih prijatelja koji su objedinili različite glazbene ukuse. Početkom 2020. godine objavili su spot za pjesmu Nedovršena koja je snimljena u Glazbenoj kući, a za produkciju je zaslužan Damir Ostrugač.
Članovi: Kristina Jelić (singer/songwriter), Ivana Hanžek (guitarist/songwriter), Zlatko Sinković (drummer, sample compositor), Lorin Ujević (bass).

SARA RENAR (Zagreb, experimental/indie/pop)
Sara Renar je nagrađivana zagrebačka kantautorica i pripada skupini najpriznatijih glazbenih imena nove generacije u regiji. Iza sebe ima četiri diskografska izdanja. Album "Djeca" je 2014. godine nominiran za nagradu Porin za najbolji debitantski album, dok je 2015. za EP "Jesen" Sara nominirana u dvije kategorije (najbolja ženska vokalna izvedba, najbolji alternativni album), a Porin je osvojila u kategoriji vokalne izvedbe. "Tišina" iz 2016. je za istu nagradu nominirana za album godine i najbolji alternativni album, a isti album je zaslužio nominaciju za IMPALA europski album godine. Posljednji live album "Gdje povlačiš crtu" odjeknuo je u svim medijima, a prema svim kritikama je revolucionarni i svjetski materijal koji zaslužuje posebnu pažnju. U posljednje tri godine Sara je zabilježila oko 250 koncertnih nastupa diljem Europe i regije. Renar trenutno promovira svoj četvrti studijski album "Šuti i pjevaj" te EP suradnje s renomiranom DJ Insolate "Hyperventilation".

PLES SA SVIJEĆAMA BY PETRA (Zagreb)
"Zovem se Petra, dolazim iz Zagreba. Posljednjih nekoliko godina bavim se plesom koji objedinjuje ethno, bellydance i tribal fusion stilove. S plesačicama koje njeguju iste stilove nastupala sam već u preko sto nastupa, a zahvaljujući gažama kao dio United Tribes, otkrila sam i predivne varijacije koje u ples donosi element vatre. Uz vatrene svijeće kao primarni rekvizit, istražujem i dalje mogućnosti koje pruža spoj ova dva kreativna izvora."

FIRE SHOW BY PETAR MACUKIĆ (Zagreb)
"Zovem se Petar. Po zanimanju sam tattoo umjetnik a u slobodno vrijeme volim se baviti i drugim stvarima kao što je "fire show". Imam 26 godina a ljubav prema radu s vatrom počela je prije desetak godina te sam se počeo baviti time prije malo više od godinu dana. Vatra je jedan od 5 svetih elemenata te je se ne treba plašiti. Treba ju samo malo bolje upoznati. Poznavajući element vatre, počinjemo razumjeti i procese u nama samima".

FIRE SHOW BY QUIS IGNIS (BORNA VAJDIĆ) (Zagreb)
"Borna je osoba s ljubavi prema vatri i magiji, te previše slobodnog vremena. Trenutno će demonstrirati samo neke od vještina koje je naučio dok se nije opekao učeći ih. Od mnogih stvari što radi, ovaj puta će demonstrirati vatreni štap koji mu je jedan od dražih oružja i vatrene nunčake... zato što Bruce Lee.
Borna je rođeni Zagrepčan koji je u preselio za Irsku u nadi za boljim životom. Dok je tamo radio u casinu, svake večeri bi u gradu gledao ulične izvođače koji bi radili s vatrom ili magijom. Krenuo je i sam vježbati, te nakon godinu intenzivnog treninga i uličnih predstava je otputovao u Indiju za prvi kazališni show. Nakon skoro 2 godine upijanja znanja vatre i magije se vratio u hrvatsku kako bi bio doma na svojem i širio ljubav prema raznim vrstama umjetnosti na svoj način. Nastupajući koristeći više različitih oružja s dodatkom vatre i širenjem radosti magije raznim načinima."

više na facebooku

Slični događaji

ČET 24.03NOISE ROCK KONCERT: A PLACE TO BURY STRANGERS Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.