• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LIPANJ 2018.
PUSČPSN
3
510
14
1924
2528 
       

ProgramNEDJELJA 21.05.2017. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 20 KN

NEW WAVE NOISE PUNK KONCERT

HOLLYWOODFUN DOWNSTAIRS (Novi Zeland), CRNI DANI U VATIKANU (Zagreb), KUT LAJAVOG PSA (Zagreb), S.U.S. (Srbija)


upad: 20 KNHOLLYWOODFUN DOWNSTAIRS (Novi Zeland)
Web: Facebook

Inače tročlani bend s Novog Zelanda, ovoga puta, zbog bolesti basista, nam dolazi kao dvojac. Ništa manje glasni niti agresivni, donose nam svoju viziju alternativnog punka s otoka. Nije prošlo jako puno od prošlog posjeta Zagrebu ali zbog jako dobre svirke i kritike odlučili smo ih pozvati ponovo i pružiti Zagrepčanima priliku da dođu u još većem broju i ogluše zajedno s nama. Zgodno je napomenuti kako su zadnji spot snimali u Osijeku gdje ih ekipa iz Phonograma redovito ugošćuje (čak 3 puta do sada). Surađivali su s Jamesom Goldsmithom, poznatom po radu s bendovima poput Die! Die! Die!, Cut Off Your Hands, So So Modern i Zowie, a njihov zvuk opisuje se kao spoj At The Drive Ina i Queens Of The Stone Agea te se čak povlače paralele s kultnim Fugazijem. Dijelili su pozornicu s nekim od najvećih imena svjetske rock scene poput benda Refused i legendarnih Buzzcocksa!

CRNI DANI U VATIKANU (Virovitica)
Web: Facebook

Virovitica je na razmeđi Slavonije i Podravine, a Crni su dani u Vatikanu na razmeđi ovog i onostranog. Crna misa na kojoj se žrtvuje sve i svašta, krv posvuda, beznađe zagarantirano. U postavi bez bas gitare, ali za zanimljivim sint dionicama, žestokom gitarom, konzistentnim bubnjem i kreštavim vokalom Pokojnog Đinđića CDuV najavljuju dolazak Crnog Mesije zvanog Crni. 

KUT LAJAVOG PSA (Zagreb)
Web: Facebook

Bend je osnovan u Zagrebu 2014. godine. Svoj stil definiraju kao "dog rock" - noise rock s eksperimentalnim pristupom. U proljeće 2016. snimaju album pod nazivom "Lavež!" na kojem je predstavljeno dotadašnje djelovanje. Na jesen 2016. godine snimaju svoje drugo izdanje u obliku EP-a pod nazivom "Sonidos Extranos" koji predstavlja glazbeni pomak kao i stilske promjene obilježene dolaskom novog vokaliste, a nakon snimanja istoga i sama postava benda biva upotpunjena. U ožujku izbacuju svoj drugi EP pod nazivom "Sonidos Extranos II".

S.U.S. (Srbija)
Web: www.youtube.com/susnroll

Bend S.U.S. je nastao 2002. godine u Beogradu. Sviraju fuziju punk rocka i garažnog rocka. Utjecaji na bend se kreću od Rocky Ericksona do GG Allina, od Social Distortiona i Black Flaga do Buzzcocksa i Smithsa. Specifični su po svojoj mornarskoj uniformi, žestokim live nastupima uz nešto pirotehnike. Ubacujemo ih u ovo šareno društvance gdje će predstaviti svoj drugi album "Slepi putnik" koji će biti dostupan na vinilu.

Više na Facebooku

Slični događaji

UTO 26.06BEAT CITY & VESELA KORNJAČA PREDSTAVLJAJU OUTMUSIC FESTIVAL!: TOTAL REJECTS, LEO FISHHEAD, PARNEPAR, LJEPILO Više
SRI 04.07DOOMTOWN RECORDS PREDSTAVLJA HARDCORE PUNK RASHLAĐANJE: GAZM, CELL, EKE BUBA, INDIKATOR B Više
UTO 10.07BEAT CITY & WOLFBAD SQUAD PREDSTAVLJAJU: DIRTY FENCES, SLOMING MOOPS, THE DEGS Više
SUB 08.09LAA PREDSTAVLJA: A PLACE TO BURY STRANGERS Više