• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

SIJEČANJ 2021.
PUSČPSN
123
457810
111314151617
181920212324
2527283031
       

ProgramSUBOTA 22.03.2014. • VRATA 21:00 • POČETAK 22:00 • UPAD 60/75 KN

NJEGOV BEND JE NAŠ ŽIVOT - MOČVARIN KONCERT MJESECA

MIKE WATT + THE MISSINGMEN (SAD), GUESS WHAT (Velika Britanija), L'OEILLÈRE (Belgija)


Upad u pretprodaji: 60 KN, na dan koncerta na blagajni kluba: 75 KN

Cijene pića u Močvari su povoljne. Pivo već od 12 kuna, chekiraj cjenik.

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Dirty Old Shop, Tratinska 18; Rockmark, Berislavićeva 13. Rezervacije: rezervacije@mochvara.hr.MIKE WATT + THE MISSINGMEN (SAD)
www.hootpage.com
http://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Watt
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Missingmen
https://www.facebook.com/wattfrompedromusic
Mike Watt, vječito nasmijani i dobroćudni brko u kariranoj košulji, živuća je legenda i jedna od najvažnijih ličnosti američkog rock'n'roll podzemlja. Formativne je osamdesete proveo svirajući u kultnim bendovima Minutemen (koje možda znate i kao vlasnike Jackassom proslavljene Corone) i fIREHOSE, da bi nakon toga svirao sa svima i svugdje. S Iggy Popom i njegovim Stoogesima (čiji je basist od reuniona 2003. godine), jednako kao i s Ljiljanom Nikolovskom, nekadašnjom pjevačicom Magazina, sa kojom je u bendu Madonnabees svirao Madonnine obrade. Nastupao je i(li) snimao albume i s Porno for Pyros, J Mascis + The Fog, Ciccone Youth/Sonic Youth i mnogim drugima dok su mu Red Hot Chili Peppers posvetili svoj album "Blood Sugar Sex Magik". Ukoliko niste - pogledajte dokumentarac "We Jam Econo: The Story of the Minutemen" i sve će vam biti jasno. Tijekom posljednjih 20 godina, Watt je snimio tri solo albuma ("Ball-Hog or Tugboat?", "Contemplating the Engine Room" i "The Secondman's Middle Stand") dok u Močvaru dolazi u sklopu europske turneje na kojoj, sa svojim pajdašima iz San Pedra - The Missingmen (Tom Watson, Raul Morales), promovira svoj posljednji, četvrti solo album "Hyphenated-man" koji je zasnovan na minimalizmu ranih Minutemena.

L'OEILLÈRE (Belgija)
http://www.loeillere.com/
http://loeillere.bandcamp.com
http://www.youtube.com/watch?v=RZHFTnRpfNw
L'oeillère je pseudonim iza koga se skriva gitaristički solo act Nicolata Gardrata, Francuza trenutno nastanjenog u Brusselsu. Naoružan samo akustičnom gitarom, Gardrat po vlastitim riječima izvodi "barbaric classical guitar compositions" - akustične kompozicije zasnovane na klasičnoj glazbi, istovremeno isprepletene sa eksperimentalnim, bučnim i ambijentalnim repeticijama. 

GUESS WHAT (Velika Britanija)
http://guesswhat3000.blogspot.fr/
http://www.youtube.com/watch?v=ynn-2tILQls
Guess What su 2005. godine osnovali Luke Warmcop (bubnjevi, udaraljke) i Graham Mushnik (klavijature, harmonika, ksilofon), zaljubljenici u talijansku filmsku muziku iz 60-ih i 70-ih. Po vlastitim riječima, glazba koju stvaraju soundtrack je za imaginarne low budget science fiction filmove a do danas su objavili dva studijska albuma - "Yuri Gagrin" i "Mondo Giallo - The Best Of The Giallo Soundtracks 1968-1974". Pridružite im se na psihodeličnom crime jazz sleazy erotic bossanova retro putovanju kroz neistražene dijelove glazbenog svemira.

Interview s Mike Wattom pročitajte na Muzika.hr i na Jutarnji.hr.

Na koncertu ćete moći kupiti i B2 (48 x 68 cm) plakat, limitirano tiskan na 300 gr kartonu po skromnoj cijeni od cca 30 kn. Plakat će biti dostupan i u Dirty Old Shopu, Tratinska 18.

Raspored:
21:00 vrata
21:30 L'OEILLÈRE
22:00 GUESS WHAT
22:50 L'OEILLÈRE
23:15 MIKE WATT + THE MISSINGMEN
Prije i nakon koncerta: DJ PER LE CLER

više na facebooku

Više na Last fm

Slični događaji

PON 24.05POST ROCK KONCERT: GOD IS AN ASTRONAUT Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.