• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LISTOPAD 2021.
PUSČPSN
14
20
253031
       

ProgramNEDJELJA 29.11.2020. • VRATA 18:00 • POČETAK 18:30

ODGOĐENO: MOČVARNI DNEVNI BORAVAK: MOČVARNA AURA

MOČVARNA AURA


upad: 0 KN

Močvarna aura neće biti održana. O novom datumu obavijestit ćemo vas pravovremeno u skladu s novim okolnostima.Dođite na posljednji ovogodišnji program Aura u sklopu Močvarnog dnevnog boravka i otpratimo ovu neobičnu godinu - u velikom stilu.
Uz sigurnu distancu, pridružite nam se na večernjem scenskom i glazbenom programu na kojem skupljamo donacije za Centar za zaštitu životinja i prirode - Key.
Osim novčanih, prikupljat ćemo i donacije u obliku hrane i drugih potrepština za životinje u utočištu, a to su: psi, mačke, kunići, kokoši, patke, stoga možete pomoći i na taj način te donijeti donacije u Močvaru.
Više informacija: centarkey@gmail.com

PROGRAM:

18:00 vrata
18:15 - 18:45 DANIJEL VUGA (Duga Resa) - acoustic rock chill session (domaći i strani rock hitovi)
19:00 - 19:30 FIRE SHOW - PETAR MACUKIĆ (Zagreb), QUIS IGNIS (Zagreb), PETRA (Zagreb)
19:45 - 20:00 ELIZABETA RUDMAN - ELIXIR FITNESS (Zagreb) - exotic pole dance
20:00 - 20:30 MIND NOTE (Zagreb) - dark electro/post rock
20:45 - 21:15 SARA RENAR (Zagreb) - experimental/indie/pop

DANIJEL VUGA (Duga Resa) - acoustic rock chill session (domaći i strani rock hitovi)
"Danijel Vuga, muž jedne žene, tata mata od formata dvjema kćerkama, živim u DugaReeeesiii. Radim s beskućnicima u Zagrebu (udruga Dom nade), ovlašteni Bogotražitelj (dipl. teolog), slobodni umjetnik (kantautor). Slušam od Bacha do sevda(c)ha. Samouki gitarist, tamburaš i pijevac amater. Svirat ću vam ex-Yu i šire."

PETAR MACUKIĆ (Zagreb) - fire show
Za sebe kaže: "Zovem se Petar. Po zanimanju sam tattoo umjetnik a u slobodno vrijeme volim se baviti i drugim stvarima kao što je "fire show". Imam 26 godina a ljubav prema radu s vatrom počela je prije desetak godina te sam se počeo baviti time prije malo više od godinu dana. Vatra je jedan od 5 svetih elemenata te je se ne treba plašiti. Treba ju samo malo bolje upoznati. Poznavajući element vatre, počinjemo razumjeti i procese u nama samima".

BORNA VAJDIĆ aka QUIS IGNIS (Zagreb) - fire show
Web: Instagram
"Borna je osoba sa ljubavi prema vatri i magiji, te previše slobodnog vremena. Trenutno će demonstrirati samo neke od vještina koje je naučio dok se nije opekao učeći ih.Od mnogih stvari što radi, ovaj puta će demonstrirati vatreni štap koji mu je jedan od dražih oružija i vatrene nunčake... zato što Bruce Lee."

ELIZABETA RUDMAN - ELIXIR FITNESS (Zagreb) - exotic pole dance
Web: elixir.hr, Youtube
Elizabeta Rudman, magistra je kineziologije, prvakinja Hrvatske u plesu i sportu na šipci od 2013., neporažena prvakinja Hrvatske u uličnom vježbanju od 2014. te nositeljica dva državna rekorda u street workoutu. Vanjska je suradnica Agencije za odgoj i obrazovanje, internacionalna Pole Battle šampionka 2015.-e, i polufinalistica Supertalent showa 2017. Studio Elixir Fitness je osnovala 2018. godine s ciljem da ženama omogući druženja u sredini bez predrasuda i diskriminacije kroz revolucionarne fitness programe koje potpuno transformiraju um, duh i tijelo. U Močvari će nam prezentirati exotic pole dance.

MIND NOTE (Zagreb) - dark electro/post rock
Mind Note je autorski bend iz Zagreba osnovan početkom 2019. godine. Bend čine četvero dugogodišnjih prijatelja koji su objedinili različite glazbene ukuse. Početkom 2020. godine objavili su spot za pjesmu Nedovršena koja je snimljena u Glazbenoj kući, a za produkciju je zaslužan Damir Ostrugač.
Članovi: Kristina Jelić (singer/songwriter), Ivana Hanžek (guitarist/songwriter), Zlatko Sinković (drummer, sample compositor), Lorin Ujević (bass).

SARA RENAR (Zagreb) - experimental/indie/pop
Sara Renar je nagrađivana zagrebačka kantautorica i pripada skupini najpriznatijih glazbenih imena nove generacije u regiji. Iza sebe ima četiri diskografska izdanja. Album "Djeca" je 2014. godine nominiran za nagradu Porin za najbolji debitantski album, dok je 2015. za EP "Jesen" Sara nominirana u dvije kategorije (najbolja ženska vokalna izvedba, najbolji alternativni album), a Porin je osvojila u kategoriji vokalne izvedbe. "Tišina" iz 2016. je za istu nagradu nominirana za album godine i najbolji alternativni album, a isti album je zaslužio nominaciju za IMPALA europski album godine. Posljednji live album "Gdje povlačiš crtu" odjeknuo je u svim medijima, a prema svim kritikama je revolucionarni i svjetski materijal koji zaslužuje posebnu pažnju. U posljednje tri godine Sara je zabilježila oko 250 koncertnih nastupa diljem Europe i regije. Osim vlastite autorske glazbe, surađivala je na projektima kazališne skupine Montažstroj i umjetničkog kolektiva SKROZ, česta je suradnica književnih manifestacija "Goranovo proljeće", "Tko čita?", "Sjećanje na Tina" i "Doručak kod Krleže", surađuje sa svjetski priznatim DJ imenima (Insolate, Hibrid) te radi glazbu za multimedijske projekte. Dobitnica je raznih europskih priznanja i stipendija, uključujući projekt Europske unije za potporu mladih glazbenika "European Music Incubator", europsku potporu za mobilnost umjetnika i-Portunus te OneBeat Balkan umjetničku rezidenciju. Kritika je odlično recenzirala sva dosadašnja izdanja i live nastupe koji su Saru stavili u sam vrh nove muzičke scene u regiji.

Močvarna aura održava se u sklopu programa Močvarni dnevni boravak.

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.