• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

PROSINAC 2022.
PUSČPSN
5711
141518
1921232425
26272829 
       

ProgramNEDJELJA 29.12.2013. • VRATA 21:00 • POČETAK 22:00

PODRŽI SCENU! & BATTLEFIELD OF NOISE PREDSTAVLJAJU

.UPSET (Zabok), THINK AGAIN (Virovitica)


upad: 0 KN

Cijene pića u Močvari su povoljne. Pivo već od 12 kuna, chekiraj cjenik.Podrži scenu! je koncertni program koji je u klubu Močvara. Namjera nam je, putem redovitih mjesečnih koncerata, dati priliku za predstavljanje mladim, nedovoljno afirmiranim bendovima i izvođačima iz Zagreba, ali i iz drugih krajeva Hrvatske. Uz besplatan ulaz na sve koncerte kao dodatnu pogodnost, želimo mlađoj publici pružiti priliku da dođe u kontakt s recentnim događanjima na novoj hrvatskoj glazbenoj sceni, te na taj način kreirati svojevrstan inkubator nove kulture mladih u Zagrebu.

Glazbeni okvir projekta Podrži scenu! žanrovski nije ograničen - predstaviti ćemo bendove i izvođače koji se bave najrazličitijim vidovima nekomercijalnog glazbenog djelovanja - punk, reaggae, ska, eksperimentalna glazba, metal, elektronika… Ono što nam je važno je da svi oni sviraju autorsku glazbu i da su što autentičniji u svom izričaju.
www.mochvara.hr/podrziscenu // podrziscenu@mochvara.hr

29.12. sviraju: 

.UPSET (Zabok)
https://www.facebook.com/pages/upset/87982489606
.upset je hardcore bend iz Zaboka koji postoji deset godina, te je prvobitno sastavljen s namjerom da proširi i popuni lokalnu underground scenu. Tijekom tih deset godina .upset su snimili dva demo albuma, svirali su na mnogo koncerata i festivala među kojim vrijedi napomenuti podršku jednim od najvećih bendova hardcore glazbe Madball i Pro-Pain iz New Yorka te Slapshot iz Bostona. Bend je u posljednjih nekoliko godina konačno pronašao svoj stil moćnih hardcore rifova s pridruženim tekstovima koji govore o ljudima istih uvjerenja, socijalnoj nepravdi i općenitom stanju u robovlasničkom svijetu. Nakon nekoliko demo uradaka, 2010. godine .upset je izdao svoj prvi album u DIY produkciji pod nazivom "Opiate for the Masses" koji je dobio brojne pozitivne kritike. Početkom slijedeće godine izlazi novi album pod nazivom "Slaves of the New World" s 13 novih stvari slične tematike, ali žešćih i modernijih hardcore rifova i kompozicija.

THINK AGAIN (Virovitica)
https://www.facebook.com/pages/Think-again/150026618344255
Band TA je nastao sredinom 2006. god. u Virovitici, okupljanjem članova nekolicine virovitičkih ex-bendova (Diskonekcija, Intifada,...). Balansirajući između old school i new school hardcore-a uz primjese punka i sl., teže prema stvaranju svog zvuka, ujedno brzog i energičnog, te ritmičnog i teškog. To isto prate i tekstovi (na hrvatskom jeziku) u kojima se skrivaju realne, iskrene i pozitivne poruke. Nakon podosta promijenjenih članova u bendu, napokon se stvorila konstantna postava, koja trenutno snima prvi album ''Uzmi ili Ostavi/2013''.

više na facebooku

Slični događaji

SUB 10.12BALKAN ROCK: DJ KNEŽA Više
SUB 17.12FIST FROM EAST: DEBELI PRECJEDNIK, KRIVA ISTINA, LOŠ PRIMJER, SMRT RAZUMA Više
PET 30.12VRELO ZVUKA: CINKUŠI Više
NED 24.09POST METAL KONCERT: GOD IS AN ASTRONAUT Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.