• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

PROSINAC 2022.
PUSČPSN
5711
141518
1921232425
26272829 
       

ProgramČETVRTAK 24.01.2013. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00

PODRŽI SCENU! & ZAČARANA MOČVARA

SEBASTIAN DOE (Zagreb), SEINE (Varaždin), SVEMIR (Zagreb)


upad: 0 KN

Cijene pića u Močvari su povoljne. Pivo već od 12 kuna, chekiraj cjenik.Program Podrži Scenu! u suradnji sa Začaranom Močvarom kao prvi koncert u godini vam donosi 3 S!!!
Što to točno znači? U goste nam dolaze tri benda na S! Seine, Svemir i Sebastian Doe. Bit će tu harmonike, rakije, bisernica, emocija, bambusa, klarineta, folka i usnih harmonika. I koječega. Zvuči upravo kao pravo narodno veselje i koncert koji se ne propušta. Još kad pridodamo da je ulaz na koncert besplatan, i uz popularne cijene pića, ne preostaje vam ništa drugo nego zaokružiti crvenim markerom u kalendaru 24.1. i staviti oznaku 3S!

SEINE (Varaždin)
http://seine.bandcamp.com
Seine je nastao u gimnazijskim danima kao kantautor jedinac. Vodeći se svojom unutarnjom nježno-agresivnom senzibilnošću, na gimnazijskim kantautorskim večerima polako stiče slavu kao duhovni srodnik američkog freak-folk pokreta, premda u to vrijeme nije ni znao što je to. Nakon nekoliko demo snimaka, romantičnom jedincu pridružuje se Tena Rak koja na sebe preuzima pjevanje bek-vokala, sviranje harmonike i udaraljki. Svoju glazbu opisuju kao ekspresivni romantični folk. Imaju album "2007-2009" koji se može preslušati i preuzeti na Bandcampu.

SEBASTIAN DOE (Zagreb)
https://soundcloud.com/sebastiandoe
Sebastian Doe je autorski polukaustični bend i dolazi iz Zagreba. Glazbeni pravac si ne određuju, jer po stilovima dosta šaraju. Zanimljivo je porijeklo imena benda. Ako im je za vjerovati ime su uzeli po istomenom nepoznatom britanskom kantautoru s kraja 60ih godina 20. stoljeća koji je djelovao na londonskoj underground sceni. Sebastian Doe je skladao pod velikim utjecajem Beatlesa, a ovaj zagrebački bend radi glazbu pod njegovim utjecajem. Iako povijest do dan danas još nije dokazala je li Sebastian Doe uopće postojao, ili nije, bend postoji umjesto njega sve dok se to ne utvrdi. Album na kojem gostuju i mnogi glazbeni prijatelji poput Kom3dije i Jimmy Eduarda Matešićaje snimljen 2012. i uskoro ide van, a u Močvari će zasvirati novi materijal!

SVEMIR (Zagreb)
http://svemir.bandcamp.com/
Svemir je bend okupljen oko autorskog materijala kantautorice Zvonke Obajdin, nastao u Zagrebu, u ljeto 2011. Nakon godine dana vježbanja i nastupa, u prvobitnoj poluakustičnoj postavi snimaju album istog imena "Svemir", koji izlazi u listopadu 2012. Netom po izlasku albuma mijenja se i dorađuje i postava benda. Sada su klasična bendovska četvorka i tako će vam, u potpunim bendovskim aranžmanima, po prvi puta uživo predstaviti materijal s tog albuma, koji je na mnogim top listama za 2012. godinu istaknut kao jedan od najboljih debi albuma u regiji.

više na facebooku

Slični događaji

SUB 10.12BALKAN ROCK: DJ KNEŽA Više
PET 30.12VRELO ZVUKA: CINKUŠI Više
NED 24.09POST METAL KONCERT: GOD IS AN ASTRONAUT Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.