• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

STUDENI 2022.
PUSČPSN
1
13
1417
    
       

ProgramUTORAK 08.04.2014. • VRATA 21:00 • POČETAK 22:00

PODRŽI SCENU!

MISSING LINK (Zadar), LONDINER (Zagreb), BROKEN IDEAS (Zagreb)


upad: 0 KN

Cijene pića u Močvari su povoljne. Pivo već od 12 kuna, chekiraj cjenik.Podrži scenu! je koncertni program koji je u klubu Močvara. Namjera nam je, putem redovitih mjesečnih koncerata, dati priliku za predstavljanje mladim, nedovoljno afirmiranim bendovima i izvođačima iz Zagreba, ali i iz drugih krajeva Hrvatske. Uz besplatan ulaz na sve koncerte kao dodatnu pogodnost, želimo mlađoj publici pružiti priliku da dođe u kontakt s recentnim događanjima na novoj hrvatskoj glazbenoj sceni, te na taj način kreirati svojevrstan inkubator nove kulture mladih u Zagrebu.
Glazbeni okvir projekta Podrži scenu! žanrovski nije ograničen - predstaviti ćemo bendove i izvođače koji se bave najrazličitijim vidovima nekomercijalnog glazbenog djelovanja - punk, reaggae, ska, eksperimentalna glazba, metal, elektronika… Ono što nam je važno je da svi oni sviraju autorsku glazbu i da su što autentičniji u svom izričaju.

www.mochvara.hr/podrziscenu // podrziscenu@mochvara.hr

MISSING LINK (Zadar)
www.facebook.com/missinglinkzadar
Bend je započeo s radom u rujnu 2011., potaknuti i inspirirani glazbom legendarnog Link Wraya, jednog od najutjecajnijih gitarista ikada, koji je još krajem 50-tih započeo svirati svojim specifičnim stilom, te inspirirao, nadahnuo gitarističke velikane poput Jimmy Page-a i Pete Townshend-a, ali isto tako i utro put mnogim glazbenim pravcima kao što su rockabilly, surf, punk. Znan je kao "King of the fuzz guitar". Inače, bend djeluje kao trojka sastavljena od članova koji se već preko 15 godina bave glazbom svirajući u mnogim zadarskim bendovima s nezavisne scene, a imaju i "pridruženog" člana, mladu zadarsku sopranisticu koja nam gostuje na jednoj pjesmi...

Missing Link su:
Artista Gommoso - gitara, vokal
Robert W. Godzilla - bas gitara
Don Mladen Vukojevitz - bubanj
Meca M – sopran 

LONDINER (Zagreb)
www.facebook.com/londinerband
www.youtube.com/user/LondinerTV
http://soundcloud.com/londiner
http://londiner.bandcamp.com
http://twitter.com/londinerband
Londiner je indie rock bend nastao 2011. godine. Prvi diskografski singl "Mene tražiš" izdaje 2012. Croatia Records, a isti je bio 8 tjedana na top listi Radija 101! U travnju 2013. gostovali u HRT-ovoj emisiji Garaža a u prosincu iste godine potpisan je diskografski ugovor s Dallas Records. Prije par dana izašao novi singl sa pripadajućim spotom, Billboard, koji je spot dana (24.3.2014.) na spotdepo.hr.

BROKEN IDEAS (Zagreb)
http://brokenideas.bandcamp.com/
www.youtube.com/user/brokenideasband
www.facebook.com/brokenideasband
Indie rock bend iz Zagreba formiran 2012. godine. Njihovu muziku opisuje prljava melodija gitare i energična atmosfera.

više na facebooku

Slični događaji

SUB 10.12BALKAN ROCK: DJ KNEŽA Više
PET 30.12VRELO ZVUKA: CINKUŠI Više
NED 24.09POST METAL KONCERT: GOD IS AN ASTRONAUT Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.