• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

STUDENI 2022.
PUSČPSN
1
13
1417
    
       

ProgramČETVRTAK 13.11.2014. • VRATA 21:00 • POČETAK 22:00

PODRŽI SCENU!

DONKEY HOT (Zaprešić), JAM RITUAL (Zagreb), BIJELA KREMA (Zagreb)


upad: 0 KNPodrži scenu! je koncertni program u klubu Močvara. Namjera nam je, putem redovitih mjesečnih koncerata, dati priliku za predstavljanje mladim, nedovoljno afirmiranim bendovima i izvođačima iz Zagreba, ali i iz drugih krajeva Hrvatske. Uz besplatan ulaz na sve koncerte kao dodatnu pogodnost, želimo mlađoj publici pružiti priliku da dođe u kontakt s recentnim događanjima na novoj hrvatskoj glazbenoj sceni, te na taj način kreirati svojevrstan inkubator nove kulture mladih u Zagrebu.

Glazbeni okvir projekta Podrži scenu! žanrovski nije ograničen - predstaviti ćemo bendove i izvođače koji se bave najrazličitijim vidovima nekomercijalnog glazbenog djelovanja - punk, reaggae, ska, eksperimentalna glazba, metal, elektronika… Ono što nam je važno je da svi oni sviraju autorsku glazbu i da su što autentičniji u svom izričaju.

www.mochvara.hr/podrziscenu // podrziscenu@mochvara.hr

DONKEY HOT (Zaprešić)
Web: Facebook 

Donkey Hot je četveročlani bend koji je nastao sredinom 2013. godine u Zaprešiću. Bend čine Ivan Tukić (gitara, bubnjevi, vokali), Vili Gobac (bubnjevi, gitara, vokali), Kristijan Gelo (bas gitara i vokali) i Ivković Isant (gitara, vokali, bubnjevi) a na instrumentima se izmjenjuju ovisno o potrebama pjesme koju izvode. Žanr benda nazivaju kvartcore, što je objašnjeno kao žešći rock 'n' roll potpomognut ostalim glazbenim pravcima s tematikom života u kvartu.

JAM RITUAL (Varaždin)
Web: Facebook

Jam Ritual je četveročlani blues/rock bend iz Varaždina iza kojih je već sada velik broj koncerata i festivala diljem Hrvatske i šire. Članovi benda su Edvin Đerahović (gitara), Karlo Merkaš (bas gitara), Matija Burek (bubnjevi) i Toni Tkalec (vokal i gitara). Bend je početkom 2014. godine, snimio album prvijenac pod nazivom Greasbucket. Snimljen je u MC Pavarotti studiju, u live room-u od 150 m2, i to na opremi koju su u Londonu koristili U2, Sex Pistols, Bob Marley... Album sadrži deset autorskih pjesama, trenutno je u fazi završne obrade i izlazi uskoro.

BIJELA KREMA (Zagreb)
Web: Facebook

Sa samog dna Zagreba i okolice dolaze četiri jahača na distorziji. Njihova misija je vratiti rokenrol narodu. Jahači su dostojanstveni Princ Artas (revolver), mistični Nekročoban (sjekira), prljavi Narkoman Kurt (bajs) i tvrdi Boro Herceg (toljage). Bijela Krema nastaje u Nikšiću (Crna Gora) u jesen 2009. godine. Bend je do sada objavio demo album Kod veselog Andre (2011.) te prvi studijski album Bio sam ti 1. (2012). Bend trenutno radi na drugom studijskom albumu kojega planiraju objaviti tokom 2015. godine.

više na facebooku

Slični događaji

SUB 10.12BALKAN ROCK: DJ KNEŽA Više
PET 30.12VRELO ZVUKA: CINKUŠI Više
NED 24.09POST METAL KONCERT: GOD IS AN ASTRONAUT Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.