• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

RUJAN 2021.
PUSČPSN
345
81112
30   
       

ProgramUTORAK 25.05.2021. • VRATA 17:00 • POČETAK 20:00

POPUNJENO: MOČVARNA AKADEMIJA: JAZZ U MOČVARI

TRUTH ≠ TRIBE (Zagreb)


upad: 0 kn

Besplatnih ulaznica više nema u pretprodaji i neće ih biti na ulazu u klub.

*Močvarna terasa otvorena je svakim danom od 17 do 22 h!TRUTH ≠ TRIBE (Zagreb)
Web: Facebook, Youtube

Početkom godine, u KSET-u su se, uz diskografsku potporu Menarta, logističku podršku KSET-ovih klupskih sekcija i uz organizaciju idejnog začetnika, producenta Vedrana Peternela, okupila imena koja već neko vrijeme na kreativnoj razini čine kompaktnu skupinu glazbenika koje bismo mogli i trebali nazivati – novom hrvatskom scenom. U četiri dana snimanja, nastao je tako kompilacijski album pod imenom "Zagreb Calling - Generacija bez refrena" koji se svibnju pojavio na tržištu, a čiji ste videomaterijal već mogli pratiti na Zagreb Calling Facebook stranici.

U okviru prvog Zagreb Calling promotivnog eventa, 14.5., svirao je Ivan Grobenski s bendom i The Gentleman u akustičnoj varijanti, a 25.5. vam donosimo Truth ≠ Tribe, zagrebački jazz, rock i world music bend koji koristi elemente tradicijskih ritmova, suvremenog rocka i teško opisivih fuzija s električnom tubom.

Truth ≠ Tribe sastoji se od renomiranih glazbenika Nenada Kovačića (udaraljke), Nenada Sinkauza (električna gitara), Jurice Rukljiča (električna tuba) i Maka Murtića (saksofon, flauta, efekti). Nastao je 2019. godine i od tada izdao dva albuma - Distances (Hitchtone Records) i Live at Vinyl Factory (Rika Muzika).
Bend trenutno radi na novom materijalu i u Močvari će nastupiti s nekoliko novih skladbi i materijalom s prethodnih albuma.
Dođite podržati glazbenu inicijativu "Zagreb Calling" i na vrijeme rezervirajte svoje ulaznice!

Koncert se održava u sklopu projekta "Močvarna akademija" kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Zajedno do fondova EU. 

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.