• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

RUJAN 2021.
PUSČPSN
345
81112
30   
       

ProgramPETAK 14.05.2021. • VRATA 17:00 • POČETAK 20:00

POPUNJENO: MOČVARNA AKADEMIJA: ZAGREB CALLING & ZAČARANA MOČVARA

IVAN GROBENSKI FEAT THE GENTLEMAN (Koprivnica/Zagreb)


upad: 0 kn

Besplatnih ulaznica više nema u pretprodaji i neće ih biti na ulazu u klub.IVAN GROBENSKI FEAT. THE GENTLEMAN (Koprivnica/Zagreb)
Web: Ivan Grobenski, The Gentleman

Početkom godine, u KSET-u su se, uz diskografsku potporu Menarta, logističku podršku KSET-ovih klupskih sekcija i uz organizaciju idejnog začetnika, producenta Vedrana Peternela, okupila imena koja već neko vrijeme na kreativnoj razini čine kompaktnu skupinu glazbenika koje bismo mogli i trebali nazivati – novom hrvatskom scenom. U četiri dana snimanja, nastao je tako kompilacijski album pod imenom "Zagreb Calling - Generacija bez refrena" koji će se u svibnju pojaviti na tržištu, a čiji ste videomaterijal već mogli pratiti na Facebook stranici Zagreb Callinga.

U okviru prvog Zagreb Calling promotivnog eventa, u petak, 14.5., predstavit ćemo dva izvođača koja su sudjelovala u izradi kompilacije, Ivana Grobenskog s bendom i The Gentlemana u akustičnoj varijanti. Ivan Grobenski po prvi put će svirati cijeli album Siromahi i Lazari od početka do kraja u bendovskom aranžmanu, tako da će ovaj koncert biti i promocija albuma i promocija ploče Zagreb Calling, uz popratni merch koji će se moći kupiti za vrijeme koncerta. The Gentleman, koji je ujedno i dio benda, otvorit će večer s nekoliko pjesama u akustičnom izdanju.

Osim Ivana Grobenskog i The Gentlemana, na kompilaciji su sudjelovali i drugi aktualni glazbenici, Sfumato, Klinika Denisa Kataneca, Žen, Dimitrije Dimitrijević, Truth ≠ Tribe, nemanja, Eine i Porto Morto.
Dođite podržati ovu glazbenu inicijativu i na vrijeme rezervirajte svoje ulaznice!

Koncert se održava u sklopu projekta "Močvarna akademija" kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Zajedno do fondova EU. Više o Močvarnoj akademiji saznaj na mochvara.hr/akademija.

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.