• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LISTOPAD 2021.
PUSČPSN
14
20
253031
       

ProgramSRIJEDA 25.08.2021. • VRATA 17:00 • POČETAK 20:00 • UPAD 40/50 KN

RASPRODANO: AGRO POP KONCERT

Mjesto događanja: veliko dvorište Močvare i Pogona Jedinstvo

ĐUTKO I PLODOVI ZEMLJE (Zagreb)


upad u pretprodaji: 40 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 50 KN

Ulaznica više nema u pretprodaji i neće ih biti na ulazu u klub.

Covid putovnice nisu potrebne.
Koncert je sjedećeg tipa.
Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.
Močvarna terasa, od sad proširena na nasip, otvorena je svakim danom od 17 do 24 h.ĐUTKO I PLODOVI ZEMLJE (Zagreb)
Web: Facebook, Bandcamp, Instagram, Youtube

Za kraj ljeta, u veliko dvorište Močvare stiže agro pop mašinerija zvana Đutko i Plodovi Zemlje. Poštovani potencijalni posjetitelji ove manifestacije, dođite 25.8. u Močvaru zabavit se uz neke dobro znane stare hitove, ali i neke nove. Za vas seljaci pripremaju cjelovečernji zabavni program uz razne delicije i sada već poznati pitki brend "Pjezda" koji će se moći kupiti po promotivnim cijenama. Dođite i nećete požaliti. Narodno veselje je zagarantirano!

Iz pepela životinje koja je nekoć živjela na obroncima Moslavačke gore, ponovo je rođena zvijer zvana Đutko. Tomislav Đudarić dobro je poznata ličnost na alternativnoj glazbenoj sceni – kao osnivač etno-rock benda Rusti, anti-umjetnik naziva Clouie te kao bivši gitarist benda Svemirko. U periodu od posljednjih godinu i nešto malo više dana, Đudarić umirovljuje svoje prethodne glazbene projekte te započinje raditi na njemu potpuno atipičnim pjesmama za svoj prvi i pravi album u životu. Distorzije zamjenjuje čistim i mekanim zvukovima, prvi put u ruke uzima sintesajzere a prolazeći kroz krizu, kako osobnog tako i glazbenog identiteta, dolazi do vedrih i pitkih melodija pop žanra i pritom stvara vlastite inačice – agro, etno i turbo pop glazbu.

Đutka na koncertima prati njegov ultimativni bend "Plodovi Zemlje" kojeg čine:
Borna Jambrošić – bas gitara
Laura Tandarić – bubanj, prateći vokali
Krešimir Ćurić – gitara, prateći vokali
Anton Weisz – sintisajzeri

više na facebooku

Slični događaji

ČET 21.10IMPRONEDJELJAK: APEIRON, NEVA BEGOVIĆ, LEO BESLAĆ, DANI BOŠNJAK, MATEJ HERMEŠČEC, PAVLE JOVANOVIĆ, NEVEN JURIĆ, IVAN MARINCEL, SAŠA NESTOROVIĆ, TENA NOVAK, IGOR PAVLICA, JAN PLEVKO, DAMIR P. KAFKA, DINA PUHOVSKI, MIRJANA VODOPIJA, BRUNO VORBERGER, NIKOLA VINCELJ - JINX Više
NED 24.10NOISE ROCK KONCERT: BUG, UNBITE Više
ČET 24.03NOISE ROCK KONCERT: A PLACE TO BURY STRANGERS Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.