• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LISTOPAD 2021.
PUSČPSN
14
20
253031
       

ProgramPETAK 15.10.2021. • VRATA 19:00 • POČETAK 20:00 • UPAD 40/50 KN

RASPRODANO: GARAGE R'N'R GIG

Mjesto događanja: Močvarna terasa

EROTIC BILJAN AND HIS HERETICS (Zagreb)


upad u pretprodaji: 40 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 50 KN

Koncert je rasprodan. Karata više nema u pretprodaji i neće ih biti na ulazu u klub.

Covid putovnice nisu potrebne.
Koncert je sjedećeg tipa.
Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.
Močvarna terasa otvorena je svakim danom od 17 do 24 h osim u slučaju najavljenih programa s naplatom ulaznica (provjeri na mochvara.hr).EROTIC BILJAN & HIS HERETICS (Zagreb)
Web: Facebook, Youtube

U petak, 15.10., u Močvaru stiže screamadelic garage rock'n'roll bend Erotic Biljan & His Heretics!

Heretici su započeli karijeru svirajući "sixties garage punk" standarde, a nakon početnih odsviranih koncerata, logičan potez bio je stvaranje vlastitih pjesama i vlastitog stila. Tako su, čak i prije izdavanja službenog albuma, prosvirali Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Njemačku, te dijelili pozornice sa poznatim bendovima poput MC5/DKT, QOTSA, Supersuckers, The Cynics, The Fuzztones, The Nomads, Juliette And The Licks, Horrorpops, Meteors i mnogim drugima.

Poznati po svojim urnebesnim i eksplozivnim nastupima, tutnjajućom ritam sekcijom, zaraznim melodijama i moćnim rifovima, Heretici nastavljaju pohod po klubovima i festivalima, naglašavajući žive svirke kao najvažniji element njihove muzike.

Od zadnjeg koncerta Heretika u Zagrebu u legendarnoj Jabuci prošlo je više od godinu i pol, što znači da je krajnje vrijeme da svi stari rokenrol frikovi, i oni mladi koji bi to željeli postati, a željni su staromodnog rokenrola i garage punka, glasne gitarske baraže i ubitačnog ritma, dođu i zadovolje svoje iskonske porive za znojenjem i probijanjem ušiju!

više na facebooku

Slični događaji

ČET 21.10IMPRONEDJELJAK: APEIRON, NEVA BEGOVIĆ, LEO BESLAĆ, DANI BOŠNJAK, MATEJ HERMEŠČEC, PAVLE JOVANOVIĆ, NEVEN JURIĆ, IVAN MARINCEL, SAŠA NESTOROVIĆ, TENA NOVAK, IGOR PAVLICA, JAN PLEVKO, DAMIR P. KAFKA, DINA PUHOVSKI, MIRJANA VODOPIJA, BRUNO VORBERGER, NIKOLA VINCELJ - JINX Više
NED 24.10NOISE ROCK KONCERT: BUG, UNBITE Više
ČET 24.03NOISE ROCK KONCERT: A PLACE TO BURY STRANGERS Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.