• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

SVIBANJ 2021.
PUSČPSN
8
1516
171819212223
2527282930
31      

ProgramSUBOTA 30.03.2019. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 30 KN

STONERIJADA

WIZARD OF STONE MOUNTAIN (Split), VUKOJARAC (Sinj), LORD DRUNKALOT (Zagreb), NEGATIVE SLUG (Zagreb)


upad: 30 KNSUBSONIC EVENTS PREDSTAVLJA:

Močvara će ove večeri biti poprište jedne divne rock/metal večeri u kojoj će nas nekolicina bendova privući da poslušamo kvalitetnu domaću autorsku glazbu i pijemo cijelu noć jer je nakon toga slušaona koja će upotpuniti sate provedene u klubu dovoljno dobrom glazbom da kažete "pa hajmo bar još pivu-dve popit, doma te svi znaju". I tako će i biti! A sad, oće bit piva-dve-tri-11, nije previše bitno, bitno je da je taj dan prava fešta! Očekujte i akcijske cijene cuge na šanku!

WIZARD OF STONE MOUNTAIN (Split, stoner rock/metal)
Web: Bandcamp

Ekipa iz Splita nedavno je izdala novi album pod imenom "II" i oduševila fanove izdanjem koje je snimljeno još davne 2004. godine i nakon dugih 14 godine ugledalo svijetlo dana. Vrijedilo je čekati jer radi se o vrhunskom albumu splitske trojke koji je osvojio kritičare i koji spada u sami vrh domaće stoner/rock/metal scene! I tako će nam ovi momci obogatiti jednu subotu skupa s kolegama im Vukojarac & Lord Drunkalot.

VUKOJARAC (Sinj, stoner/doom metal)
Web: Facebook

Malo noviji bend, ali opasni su momci nema se tu što reći! Ubrzo rade svoje prvo izdanje pa se trenutno može samo poslušati/vidjeti poneki video na netu s nekih svirki, ali to ne treba obeshrabriti ljubitelje stoner/doom metala jer ova ekipa ima sve!

LORD DRUNKALOT (Zagreb, heavy/doom metal)
Web: Bandcamp

Bend koji ne treba puno predstavljati, pa ćemo samo malo... Krenuli 2013. godine, kreću se i dalje. Cugaju, puše, glasni su, vole old skul metal i sami sebe opisuju kao "tri pijanca/travara/čarobnjaka željna eksperimentiranja u psihodeličnim prostranstvima heavy muzike." 2+2=3

NEGATIVE SLUG (Zagreb, stoner/sludge metal) 
Web: Bandcamp

Svima već poznati dečki.

+ after party

Klub Močvara nije organizator događaja. Za dodatne upite javite se na subson.events@gmail.com.više na facebooku

Slični događaji

ČET 03.03BLACK METAL GIG: REVENGE, MISTHYRMING, ULTRA SILVAM, EMBRACE OF THORNS Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.