• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

SRPANJ 2021.
PUSČPSN
811
1315
25
26293031 
       

ProgramČETVRTAK 14.03.2013. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 20 KN

ZAČARANA MOČVARA

LOVELY QUINCES (Split), STRAY DOGG (Srbija), JR AUGUST (Zabok), MARK MRAKOVČIĆ (Zagreb)


upad: 20 KN

Cijene pića u Močvari su povoljne. Pivo već od 12 kuna, chekiraj cjenik.Najavljujemo ultimativni kantautorski susret, koncert tromjesečja kojim ćemo otjerati zimu i otvoriti sezonu toplih večeri, druženja po parkovima i klupicama, uz mjesečev odbljesak na rijeci Savi. U goste nam dolaze kantautori s par različitih strana i jedva čekamo da nam zasviraju. Vjerujemo da će ovo biti koncert koji će se prepričavati, jer nam dolaze autori koji su jedinstveni, originalni i prepoznatljivi, i u zadnjem vremenskom periodu su postali vrlo traženi, a nemate ih priliku čuti često u našem gradu. Sve ih povezuje stvaranje na engleskom jeziku. Začarana Močvara ih je okupila na jednom mjestu i imat ćete priliku uživati u glazbi trenutno najjačeg kantautorskog imena u susjednoj nam Srbiji, Dukata-Stray Dogga, u predivnim pjesmama mlade kantautorice iz Splita, Dunje- Lovely Quinces, u otkačenim i toplim stihovima zagrebačkog kantautora Marka Mrakovčića uz mini pratnju, te pjesme zabočkog kantautora Nikole, J.R. Augusta čije nove pjesme s nestrpljenjem iščekujemo. Koncert će početi točno u 21:00, preporučamo doći ranije da zauzmete svoja mjesta u sjedalištu, jer vas očekuje iznimna glazbena večer.

LOVELY QUINCES (Split)
Dunja je podigla velik hype stavivši svoju pjesmu „Wrong house“ na youtube prije malo više od mjesec dana, a mnogi nisu mogli vjerovati da je to djelo nekoga iz ovih krajeva. Posebna, drukčija, s vokalom od kojeg vam zastaje dah i vraća vas u neka daleka vremena, ljupka Dunja će nam otvoriti večer, a pratnja će joj biti jedna gitara.

STRAY DOGG (Srbija)
Dukata Straya ne treba posebno predstavljati publici koja prati regionalnu indie scenu. Kao kantautor je krenuo sa solo nastupima, no vrlo brzo okuplja oko sebe sjajnu prateću ekipu s kojom snima dva albuma – „Almost“ (2011.) & „Fire's Never Wrong“ (2012.) na kojem mu gostuje svjetski poznati freakfolker Devendra Banhart!!!. Uz pomalo melankoličan, ali topao vokal Dukat će nam predstaviti najbolje pjesme iz svog opusa.

MARK MRAKOVČIĆ (Zagreb)
Mark je svestrani glazbenik i producent, frontmen banda Scroll, a njegovi akustični nastupi su rijetki i prava poslastica. Razigrane vesele melodije kao izvučene iz crtića i obilje pozitive, uz otkačene tekstove Mark će vam predstaviti uz mini pratnju na bubnju i klavijaturama.

J.R.AUGUST (Zabok)
Mladi zabočki kantautor Nikola Vranić dobro je uzdrmao hrvatsku glazbenu scenu objavivši samo dvije autorske skladbe. Na sreću, glas se proširio i van granica lijepe naše. Te dvije pjesme su polovica kvadriologije u kojoj govori o svim fazama života kroz četiri godišnja doba. Čini vam se zanimljivo? Dođite u Močvaru poslušati i ostatak, a možda i ponešto novog materijala. Prati se na klavijaturama, uz back vokal.

21:00-21:30 Lovely Quinces
21:40-22:25 Stray Dogg
22:35-23:20 Mark Mrakovčić
23:30-00:15 J.R.August 

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.