• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

SRPANJ 2019.
PUSČPSN
123
814
1516171821
2224262728
293031    
       

Program



SRIJEDA 28.11.2018. • VRATA 21:00 • POČETAK 22:00 • UPAD 30 KN

ZAČARANA MOČVARA

AN EAGLE IN YOUR MIND (Francuska)


upad: 30 KN



Na našu žalost An Eagle In Your Mind turneja je otkazana.
Drake i Playground Hustle će nastupiti na nekom drugom izdanju Začarane Močvare.
 

Za kraj studenoga donosimo vam pregršt dobre autorske glazbe i zanimljivog spoja nekoliko glazbenih žanrova gdje ćete po prvi puta slušati mladog kantautora Drakea koji će za vas izvesti nešto što nitko do sada nije čuo jer mu je ovo prvi koncert.

Domaće snage predstavljat će i dvojac Playground Hustle s svojim izuzetnim glazbenim izrazom, gdje će nas voditi od mračne elektronike, pa sve do eksperimentalnog repa. Uz naše, imamo i francuske goste kojima smo stanica na europskoj turneji, a krasi ih lijepo ime, "An Eagle in your Mind". Oni će vam donijeti dašak folka uronjenog u hipnotičku psihodeliju, rock, hip-hop, te će baš kao orao u vašem umu zamagliti sve postojeće granice među glazbom…

DRAKE (Zagreb)
Mladi kantautor iz Zagreba, koji se uz glazbu bavi studiranjem i raznoraznim poslovima; od pranja kombija, pa do prevoženja madraca i namještaja, kaže da mu glazba dođe kao ispušni ventil kroz koji pjeva o onome što mu se trenutno događa u životu. Za njega, pjesme su kao fotografije koje gleda i prisjeća se kako se osjećao u određenim razdobljima života.

Nema formalno glazbeno obrazovanje, a sve što zna, do sada je stekao kroz poznanstva sa drugim glazbenicima, i nepresušnim izvorom znanja- internetom! Primarno bubnjar, no tek kada je posudio gitaru napisao je pjesme koje ćete imati priliku slušati na ovom izdanju Začarane Močvare! Na nastupu će mu se pridružiti i prijatelj s kojime dijeli studentske klupe.
Uzbuđeni smo, i jedva te čekamo Drake!

PLAYGROUND HUSTLE (Zagreb)
One su duo iz Zagreba koji spaja mračnu elektroniku s eksperimentalnim repom. Producentica Ivona Eterović (Tonota) zaslužna je za instrumentalni dio, stvarajući ga kombinacijom sviranja akustične i električne gitare/basa i svih ostalih elemenata koji se nalaze u jednom glazbenom softveru. Marija Magdalena Slović (Megi) zaslužna je pak za vokalni dio, od pisanja tekstova do njihove izvedbe, bilo repanjem ili pjevanjem. Jedna nadopunjava drugu i kažu :"Jedna ne zna svirati, druga ne zna pjevati, ali možda zato tako dobro funkcioniramo jer jedna drugoj dajemo upravo ono što joj fali."

Okupile su se u veljači 2016. i već iza sebe imaju dva EP-a, "Pikule" iz 2016. i "Kolovoz" iz 2017. Svirale su na velikim festivalskim pozornicama, od Seasplasha, Demosfesta, pa sve do Ferragosto JAM-a, a sada pripremaju novo izdanje i nadamo se da ćemo imati priliku prvi čuti neke friške, još neobjavljene materijale!

AN EAGLE IN YOUR MIND (Francuska)
Bend koji je u startu zaintrigirao imenom i asocirao na mistiku i neka druga vremena, kroz svoju glazbu uvjerio nas je da tu ima prostora za istraživanje i rušenje mnogih granica. Rušenje, jer će vam kroz sintezu mnogih, naizgled oprečnih žanrova isporučiti svoju unikatnu, iscjeliteljsku i apstraktnu glazbu. Njihov izraz počiva na hipnotičkim zvukovima, psihodeličnom pristupu, egzotičnim dronovima, hip-hopu, a uz sve to i dubokom folk izričaju.

Od 2015. putuju kao nomadi i dijele svoju glazbu ljudima otvorenog srca. Sa sobom nose šareni i bogati instrumentarij; pa ćete u Močvari moći uživati u posebnoj glazbi stvorenoj na guembriju, harmoniju, banju, berberu…Ovaj dvojac nosi električnu napetost kamo god se uputili.

Ne propustite dočekati ih na postaji u novom izdanju Začarane Močvare!

Začarana Močvara projekt pod umjetničkim vodstvom Nine Romić koji donosi koncerte intimnijeg ugođaja.
Program je realiziran uz potporu HDS ZAMP-a. 

više na facebooku