• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

SIJEČANJ 2021.
PUSČPSN
123
457810
111314151617
181920212324
2527283031
       

ProgramČETVRTAK 02.04.2020. • VRATA 21:00 • POČETAK 21:00 • KRAJ 22:00

ZAČARANA MOČVARA FB LIVE SESSIONS

KRALJ ČAČKA (Srbija), NINA BAJSIĆ (Zagreb)
Live stream na Facebook stranici Začarane MočvareNakon prvog uspješnog i nenadanog Začarana Močvara FB Live Sessionsa iz tri grada s Marinadom iz Rijeke, Ivanom Judašem iz Zagreba, te iz Varaždina gdje je svoju svirku streamala ŠećeЯ, druženja s J.R. Augustom i Billie Joan, te prošlotjednog na kojemu su nastupili Stray Dogg i Denis Katanec, za vas idućih tjedana organiziramo svirke gdje će nastupiti neki od najzanimljivijih kantautora iz regije.

Ovaj tjedan, u polusatnim sessionima svoju glazbu će izvoditi Nina Bajsić i Kralj Čačka. Budite uz stranicu Začarane Močvare točno u 21:00!

NINA BAJSIĆ (Zagreb)
Web: Facebook, Youtube 

Nina Bajsić kantautorica je koja živi i radi u Zagrebu. Pjesme intimnog karaktera koje sklada i izvodi u kontinuiranoj suradnji s violinisticom Jasminom Bojić i klaviristom Vidom Adamom Hribarom, ukomponirane su u indie-folk i country zvuk. Pred publikom prvi puta nastupa 2018. godine, a nakon toga slijede nastupi na Tabor film festivalu, Indirekt festivalu, u Močvari, Tvornici kulture, Vinylu, Botaničaru, Sax klubu, Kulturnom centru Mesnička, Kinu Europa, Teataru ITD, Booksi, na Festivalu svjetske književnosti, Akustici u Rockmarku, Radio Studentu te na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, kao predgrupa britanskom kantautoru Michaelu Kiwanuki.


KRALJ ČAČKA (Beograd)
Web: Facebook, Youtube

Kralj Čačka je pjesnik i kantautor rođen u Čačku, koji već nekoliko desetljeća živi i radi u Beogradu. Objavio je zbirku pjesama "Na margini" (Lom), kao i dva albuma - "Zemlja snova" (2016.) i "Spusti svetlost na put" (2018.). Prva tri singla s drugog album "Spusti svetlost na put" - naslovna pjesma, "Mama kupi mi propeler" i "Rolaj" - postali su "hit nedelje" u izboru slušatelja Radija 202, a album je izabran za "Najbolji album godine" u konkurenciji Električnog orgazma i Bajage.

Tokom posljednje tri godine Kralj Čačka je svirao na najvećim festivalima u regiji: Exit, Arsenal, Ferragosto Jam, Mountain Music Fest, Arlemm, NS Koncert godine, SOMUS, Beer Fest... ali i kao specijalni gost Darka Rundeka pred više od 10.000 posjetitelja na Tašmajdanu. Njegova inspiracija leži u onom, za mnoge, savršenom skrovištu: između najdubljih emocija i umetnosti sviranja, između noći u zadimljenom baru i jutra koje mijenja sve, između muzike putujućih trubadura i tananih jazz melodija.

Začarana Močvara projekt pod umjetničkim vodstvom Nine Romić koji donosi koncerte intimnijeg ugođaja.

Program je realiziran uz potporu HDS ZAMP-a.

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.