• A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

SVIBANJ 2020.
PUSČPSN
13
253031
       

ProgramČETVRTAK 09.04.2020. • VRATA 21:00 • POČETAK 21:00 • KRAJ 22:00

ZAČARANA MOČVARA FB LIVE SESSIONS

SARA RENAR (Zagreb), ANA ĆURČIN (Srbija)
Live stream na Facebook stranici Začarane MočvareNakon prvog uspješnog i nenadanog Začarana Močvara FB Live Sessionsa iz tri grada s Marinadom iz Rijeke, Ivanom Judašem iz Zagreba, te iz Varaždina gdje je svoju svirku streamala ŠećeЯ, druženja s J.R. Augustom i Billie Joan, Stray Doggom i Denisom Katancem, te zadnjeg sessiona gdje su nastupili Kralj Čačka i Nina Bajsić za vas idućih tjedana organiziramo svirke gdje će nastupiti neki i neke od najzanimljivijih kantautora i kantautorica iz regije.

Ovaj tjedan, odlučili smo ponoviti beogradsko-zagrebački spoj, ovaj puta sa dvije umjetnice koje će vam u dva sessiona od trideset minuta izvoditi svoju glazbu.
Za vas će svirati Ana Ćurčin i Sara Renar. Budite uz stranicu Začarane Močvare točno u 21:00!

ANA ĆURČIN (Srbija)
Web: Facebook, Youtube 

Ana Ćurčin je kantautorica rođena u Bagdadu, odrasla u Moskvi, a danas živi i radi u Beogradu. Njena glazba je nježna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična, objedinjuje indie-rock i folk, koketira sa bluesom i ambijentalnom glazbom. Ana aktivno nastupa od kraja 2012. godine.

Početkom 2016. godine Ana objavljuje svoj prvi studijski album "Sketches of Belonging". Kasnije te godine zajedno s bendom Stray Doggom nastupa na zajedničkom koncertu u Sava Centru, a 2017. na Exit festivalu. Početkom 2018. okuplja bend u sastavu Goran Antović (klavijature), Marko Cvetković (bas) i Marko Benini (bubnjevi) i sudjeluje na Festivalu Eurosonic Noorderslag u Nizozemskoj, nakon čega nastaju Ana & The Changes. Uz odlične kritike u domaćim, regionalnim i svjetskim medijima, Ana & The Changes održali su brojne koncerte u Srbiji i regiji tokom 2018. godine, a krajem godine nastupili su i u Kulturnom centru Srbije u Parizu. U jesen 2019. objavljuju novi album pod naslovom "Differences". Uz rad u bendu, Ana Ćurčin sklada i izvodi muziku za film i kazalište, a njeni aranžmani tradicijskih pjesama poput "Lastavice, lasto" i "Oj, Savice" privukli su pažnju cijele regije.

SARA RENAR (Zagreb)
Web: Facebook, Youtube 

Sara Renar pripada skupini najpriznatijih glazbenih imena nove generacije u regiji. Iza sebe ima četiri diskografska izdanja. Posljednji live album "Gdje povlačiš crtu" odjeknuo je u svim medijima, a prema svim kritikama je revolucionarni i svjetski materijal koji zaslužuje posebnu pažnju.

U posljednje tri godine Sara je zabilježila oko 250 koncertnih nastupa diljem Europe i regije. Osim vlastite autorske glazbe, surađivala je na kazališnim projektima, česta je suradnica književnih manifestacija, surađuje sa svjetski priznatim DJ imenima (Insolate, Hibrid) te radi glazbu za multimedijske projekte. Kritika je odlično recenzirala sva dosadašnja izdanja i live nastupe koji su Saru stavili u sam vrh nove muzičke scene u regiji.

Začarana Močvara projekt pod umjetničkim vodstvom Nine Romić koji donosi koncerte intimnijeg ugođaja. 

Program je realiziran uz potporu HDS ZAMP-a.

više na facebooku

Slični događaji

NED 12.07KANTAUTORSKI KONCERT: KEVIN MORBY Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.