• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

SIJEČANJ 2021.
PUSČPSN
123
457810
111314151617
181920212324
2527283031
       

ProgramČETVRTAK 07.05.2020. • VRATA 21:00 • POČETAK 21:00

ZAČARANA MOČVARA FB LIVE SESSIONS

MIRIAM (Zagreb), VLADO KUZMAN (Buje)
Live stream na Facebook stranici MočvareNakon prvog uspješnog i nenadanog Začarana Močvara FB Live Sessionsa iz tri grada s Marinadom iz Rijeke, Ivanom Judašem iz Zagreba, te iz Varaždina gdje je svoju svirku streamala ŠećeЯ, druženja s J.R. Augustom i Billie Joan, Stray Doggom i Denisom Katancem, Kraljem Čačka i Ninom Bajsić, Anom Ćurčin i Sarom Renar, Milanom Glavaškim i Zvonkom Obajdin, Igorom Božanićem i Dinom Saurićem, te zadnjeg streama s Anom Avramov i Lukom za vas idućih tjedana organiziramo svirke gdje će nastupiti neke i neki od najzanimljivijih kantautorica i kantautora iz regije.

Ovaj tjedan vam sviraju Miriam, zagrebačka kantautorica s londonskom adresom, a poslije nje putujemo u srce Istre, gdje nas u Bujama dočekuje kantautor Vlado Kuzman.

MIRIAM (Zagreb)
Web: Facebook, Youtube

Miriam je indie/folk/rock kantautorica koja u nogama ima brojne svirke u zagrebačkim klubovima, kao što su Vinyl, Sax, Močvara ili Medika, kao i svirke na festivalima (Tramonto, Tam Tam, Stih u regiji...) ili kao predizvođačica Kriesu, Zoranu Majstoroviću, Ljetnom kinu… Nekad svira solo, nekad s bendom, ovisno o ambijentu. Iza sebe ima nekoliko demo singlova i EP "Heavyless". U posljednje vrijeme radi na novim materijalima i djeluje u Londonu, a za Začaranu Močvaru pripremila je kombinaciju starih i novih pjesama. Something old, something new, something blue.

VLADO KUZMAN (Buje)
Web: Facebook, Youtube

Vlado se glazbom bavi od kad zna za sebe. Prvi koncert je s grupom prijatelja odsvirao 1995. Prvi album je snimio s grupom Miodrazi 1999.. Nekoliko godina kasnije, 2004. snima instrumentalni soundtrack za cjelovečernji igrani film "Norega se metek ogne" slovenskog režisera Mitje Novljana. Svirao je u grupi Poropati67, a od 2012. je odlučio krenuti u kantautorske vode. U pripremi je i album pod radnim naslovom "Harvest of Colours". Osim toga aktivan je i kao basist u grupi Marko Rudelić i Zona B, te u projektu Yeahki!

Začarana Močvara projekt pod umjetničkim vodstvom Nine Romić koji donosi koncerte intimnijeg ugođaja. Program je realiziran uz potporu HDS ZAMP-a. 

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.