• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

VELJAČA 2021.
PUSČPSN
123467
9101112
1516171821
2224
       
       

ProgramČETVRTAK 28.05.2020. • VRATA 21:00 • POČETAK 21:00

ZAČARANA MOČVARA FB LIVE SESSIONS

SEED HOLDEN (Njemačka), ZVONIMIR VARGA (Zagreb)
Live stream na Facebook stranici MočvareNakon zadnja dva i pol mjeseca kada smo se svaki četvrtak družili na virtualnim pozornicama uz izvrsnu kantautorsku ekipu iz cijele regije, došlo je vrijeme i za zadnji koncert u toj seriji koncerata jer se ponovno vraćamo na naš omiljeni stage, stage u Močvari.

Na Začarana Močvara FB Live Sessionsima imali smo priliku uživati u nastupima ovih umjetnika: Marinade, ŠećeЯa, Ivana Judaša, J.R. Augusta i Billie Joan, Stray Dogga i Denisa Katanca, Kralja Čačka i Nine Bajsić, Ane Ćurčin i Sare Renar, Milana Glavaškog i Zvonke Obajdin, Igora Božanića i Dine Saurića, Ane Avramov i Luke, Miriam i Vlade Kuzmana, Jane Beltran i The Gentlemana, daisy dives i Ivana Grobenskog.

Zaključujemo ove odlične online sessione uz dva izvrsna kantautora, za vas sviraju Seed Holden i Zvonimir Varga.

SEED HOLDEN (Njemačka)
Web: Facebook, Youtube

Seed Holden je valpovački kantautor Ljudevit Ivić s trenutnom adresom u Berlinu. Nakon prva dva albuma (Script & The Fall of My Youth), nekoliko EP-eva, gigova u Irskoj, Njemačkoj, Austriji i četiri uspješne turneje u Poljskoj, u svibnju ove godine treći studijski album "Soldier On" ugledao je svjetlo dana.
Album je najavljen s tri singla: "Henry Street", "White Lamb" i live izvedbom pjesme "Wedding Player", a više možete vidjeti i čuti na njegovim službenim kanalima.

ZVONIMIR VARGA (Zagreb)
Web: Facebook, Youtube

Zvonimir Varga se postupno i strpljivo, nenametljivo, pjesmu po pjesmu, album po album, prometnuo u specifičnu glazbenu osobnost kantautorske nam scene. Uspješno se izdvaja iz mora i gomila estradnog kičeraja spajajući mainstream i kantautorski klasicizam s elementima americane koja se može nazvati i hrvaticana. Teme njegovih pjesama variraju od baladičnosti i emotivnih elegija do blagih natruha revolta i sofisticiranog humora, te ponekih višesmislenih poruka koje se mogu tumačiti na više razina. U 10 godina koliko je prisutan na sceni, objavio je osam albuma, jednu kompilaciju, gotovo 20 singlova te knjigu poezije. U Hrvatskoj, regiji, a i šire, Varga je održao više od 250 koncerata, a u posljednje vrijeme najviše nastupa po zagrebačkim kaznionicama, domovima umirovljenika i knjižnicama.

Začarana Močvara projekt pod umjetničkim vodstvom Nine Romić koji donosi koncerte intimnijeg ugođaja.
Program je realiziran uz potporu HDS ZAMP-a. 

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.