• A
  • A

Kalendar

PROSINAC 2017.
PUSČPSN
3
4
13
202124
252628
       

ProgramSRIJEDA 31.01.2018. • VRATA 21:00 • POČETAK 22:00

ZAČARANA MOČVARA PREDSTAVLJA

SCOTT KELLY (SAD), JOHN JUDKINS (SAD)
SCOTT KELLY (SAD)
JOHN JUDKINS (SAD)
Web: Wikipedia, Facebook

U ovo vrijeme instant zvijezda i zvijezdica, vrijeme u kojem su riječi poput umjetnik ili kult postale toliko (pre)često korištene da su izgubile svoj pravi smisao, ipak još uvijek postoje situacije u kojima ih možemo i trebamo koristiti bez zadrške. Scott Kelly jest kultni umjetnik. Da u biografiji ovog čovjeka stoji samo crtica o njemu kao suosnivaču Neurosis, jednog od najbitnijih alternativnih bendova uopće, već i to bi bilo dovoljno da bude zabilježen kao neizostavni dio glazbene povijesti.

Ali Scott je puno više od toga. On je i Tribes of Neurot, Shrinebuilder, Blood and Time ili Clorrections House, on je glas kojeg ćete sada već redovno čuti na svakom Mastodon albumu, on je suvlasnik Neurot Recordings. On je solo izvođač. On je bivši narkoman i alkoholičar i sadašnji mentalni bolesnik koji tu strašnu iscrpljujuću borbu sa svojim životnim demonima osim lijekovima vodi notama i riječima. U doba kad je sve postalo sumnjivo ili "fake", ne sumnjajte niti trenutka da nema ničega "fake" u umjetnosti koju stvara Scott.

Kao što smo se već jednom uvjerili u Močvari, njegovi koncerti dakako nisu samo obični nastupi. To su akustične intimne priče potpunog razgolićenja duše čovjeka u potrazi za iskupljenjem. Katarzično iskustvo koje ne želite propustiti i koje ćete teško zaboraviti. Stoga nemajte dvojbe i dopustite da vam koljena klecnu pred njegovim dubokim glasom, a okice zasuze slušajući njegovu ispovijest.

Scott Kelly nastupit će uz pratnju Johna Judkinsa, multi-instrumentalista poznatog po radu s bendovima kao što su Rwake, Today Is the Day, Laser Flames On the Great Big News...

Začarana Močvara je projekt koji nastavlja tradiciju organiziranja koncerata intimnijeg ugođaja, pod umjetničkim vodstvom Nine Romić. Program je realiziran uz potporu HDS ZAMP-a. 

Uskoro objavljujemo više informacija o ulaznicama u prodaji. 

Više na Facebooku

Slični događaji

SRI 27.12PODRŽI SCENU! PREDSTAVLJA: PIÑATA ARCTICA, KRIST, NEKROINVERTED, ASYLUM Više
SUB 30.12NIRVANA NIGHT: DJ KNEŽA Više
ČET 29.03METALSOUND MUSIC & MOČVARA PREDSTAVLJAJU: TRIBULATION, INSOMNIUM Više