• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

RUJAN 2021.
PUSČPSN
345
81112
30   
       

MOČVARNA TERASAMOČVARNA TERASA

Zgrožena viješću da ove godine neće biti održana manifestacija "Ljeto na Savi" koja je prošle godine s pravom zauzimala naslovnice svih elektronskih i tiskanih medija, ekipa iz vašeg omiljenog kluba Močvara odlučila je ipak napraviti nešto na toj prestižnoj lokaciji uz nasip. Kako zbog mjera sigurnosti još uvijek ne smijemo organizirati koncerte ili srodna javna događanja, odlučili smo vam ponuditi odmak od kafenisanja i pijuckanja u uvijek istim dosadnim kafićima u centru grada.

Močvarna terasa nudi vam jedinstveni osjećaj druženja uz prednosti koje ne nudi baš svatko: svjež zrak i divan pogled uz rijeku, jeftina pića nakon ležernog jogginga po nasipu, livadicu ispred kluba na kojoj se vaši klinci mogu igrati, trčati, žonglirati ili puštati zmajeve, odigrati šah, Čovječe, ne ljuti se!, badminton ili stolni tenis, dok vi čavrljate ili čitate u miru, a sve to uz jaaaaako puno prostora i socijalnu distancu kakvu preporuča stožer sv. Vilija. Dodajte uz sve to i kvalitetnu glazbenu podlogu u skladu s reputacijom kluba, a ne istu šprancu playliste koju jedna od druge kopipejstaju gotovo sve domaće radio postaje, besplatan parking odmah uz klub i ugodno osoblje dezinficirano od glave do pete - i dobijate dobitnu kombinaciju za druženje cijele obitelji!

Kako ne bi zazujali kada protegnete noge do nas i naišli na zauzete sve stolove, omogućili smo rezervaciju mjesta za tebe i ekipu. Na stranici je vidljiv i semafor preko kojeg je moguće u svakom trenutku saznati koliko ima slobodnih mjesta, a semafor se nalazi i ispred kluba.

Vidimo se opet u Močvari! 

RADNO VRIJEME

Močvarna terasa otvorena je svakim danom od 16 do 22 h osim u slučaju najavljenih programa s naplatom ulaznica (provjeri na mochvara.hr).

ŠTO NUDIMO?

- kava (turska i iz aparata), čaj i velik izbor svih ostalih pića
- društvene igre: šah i badminton. Uskoro puno više!
- puno otvorenog prostora za djecu
- besplatan parking za aute i bicikle

KAKO DO MOČVARE?

Adresa: Trnjanski nasip bb (tvornica Jedinstvo između rijeke Save i HRT-a)
Google maps 
Detaljnije upute

KONTAKT

Tel: 01 6159 667

VIDEO

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.