• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

PROSINAC 2022.
PUSČPSN
5
1518
1921232425
262728 
       

MOČVARNO PODUZETNIŠTVOMOČVARNO PODUZETNIŠTVO

Močvarno poduzetništvo novi je projekt Udruženja za razvoj kulture "URK" koji je osmišljen kako bi olakšao prijelaz poslovanja udruge na društveno-poduzetničke djelatnosti i omogućio razvoj usluga koje udruga nudi. Udruga od samih početaka provodi različite poduzetničke aktivnosti, no zbog manjka iskustva i stabilnog financijskog temelja dosada nije mogla ulagati dodatne resurse u razvoj svojih usluga i ponudu proizvoda.

Cilj projekta je osigurati restrukturiranje udruge Udruženje za razvoj kulture "URK" prema principima društvenog poduzetništva i osigurati stabilno i ekonomski održivo odvijanje društveno-poduzetničkih aktivnosti udruge kroz edukaciju njenih zaposlenika i nezaposlenih članova udruge, zapošljavanje i potporu nezaposlenih osoba, te pripremu i provedbu aktivnosti na području kulture, umjetnosti i obrazovanja usmjerenih na mlade, dok se u isto vrijeme promovira koncept društvenog poduzetništva u kulturi.

Projekt potiče razvijanje društveno poduzetničkih aktivnosti URK-a, koji kao udruga građana funkcionira demokratski i transparentno te čiji je temelj društveno odgovorna djelatnost. Cilj ovog projekta je dodatno razviti gospodarske djelatnosti udruge prema načelima odgovornog i društvenog poduzetništva, promičući načela dobrog upravljanja. Kao organizacija civilnog društva, URK surađuje s nizom drugih OCD-ova i institucija, te se kroz ovaj projekt ta partnerstva i suradnje planiraju i dalje razvijati i osnaživati.

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA I IZNOS KOJI SUFINANCIRA EU (U HRK)
1.199.769,02 kn

RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA
26.10.2021. – 26.04.2023.

ZA SVA PITANJA KONTAKTIRAJTE NAS NA:
mochvara@urk.hr

WEB
strukturnifondovi.hr
esf.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Udruženja za razvoj kulture "URK".

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.